Mallorca 


Mallorca er stadig en populær destination og når man samtidig har Spanien på programmet, kommer man på ingen måde udenom Mallorca. Vi har skåret ind til benet og gjort udvalget godt og overskueligt. Her på siden finder I Ca´n Pastilla, El Arenal og Alcudia. Husk vi kan lave lige det I ønsker og det der præsenteres her på hjemmesiden er blot forslag.

Mallorca byder på smuk natur og et flot varieret landskab. Vandet er krystalklart og sandstrandene smukke. Mallorca har bevaret sin charme, sine gamle bydele og øen byder på masser af lækker mad. Udover lækker mad og smuk natur har øen en masse spændende kulturskatte.

Ca´n Pastilla & El Arenal
Knap 10 km øst for Palma by og 10 min. kørsel fra lufthavnen finder man hvad der siges, at være den bedste strand i Palma bugten, nemlig stranden i Ca´n Pastilla. Langs stranden finder man den flotte strandpromenade og følger man denne, kommer man til den hyggelige marina. Langs stranden er der et bredt udvalg af restauranter. El Arenal er stort set nabo til Ca´n Pastilla, beliggende en anelse mere østpå. Der er ca. 15. min. kørsel til lufthavnen og ca. 10 km til Palma. Stranden er meget eftertragtet og ofte fyldt godt op. Begge områder er godt egnet til gangbesværede, da de er flade og ikke kuperede, hvilket gør dem nemme at komme omkring i. Området omkring Palma er ideelt til en ferie, hvor man gerne vil kombinere muligheden for solbadning og storbyferie.

Alcudia
Alcudia er kendt for sin fantastisk flotte og brede sandstrand, der strækker sig over ca. 8 km. Sandet er hvidt og finkornet, vandet er klart og lavt. Alcudia byder på masser af restauranter, butikker og hyggelige barer. Fra havnen i Alcudia er det muligt at sejle til nærliggende øer. Under sit ophold i Alcudia bør man besøge den gamle bydel, der kan bryste sig af, at være den ældste og bedst bevarede by på Mallorca. Her finder man smalle gader med hyggelige restauranter og små butikker. Tirsdag og søndag er der markedsdag i den gamle bydel.
 
Hotel Bahia de Alcudia
       
200 meter fra stranden i skønne Alcudia - Perfekt beliggende.
Iberostar Cala Millor
       
KUN FOR VOKSNE - direkte ved stranden i Cala Millor.
Mediterranean Bay
       
KUN FOR VOKSNE - I El Arenal, nær Palma
Apt. Sol de Alcudia
     
Lejligheder i Alcudia - tæt på både by og strand.
Sun Beach
     
Lejligheder - fantastisk belliggende i charmerende Santa Ponsa.
Caribbean Bay
     
All Inklusive i Arenal
Ilusion Calma
     
Tæt på stranden i Can Pastilla - nær Palma
Travelmarket Interactive
EmediateAd