Spanien 

 
Vi arrangerer kulturrejser i Spanien i samarbejde med Spaniens Nichen som er ejet af Niels W Petersen, der de sidste 30 år har været bosiddende i Spanien. I den tid har han lært om kulturen, maden samt de spanske kulturskatte. Det er på denne baggrund han har udfærdiget en lang række kulturelle ture rundt i det spanske land. Blandt disse ture har vi udvalgt dem vi finder mest indholdsrige og interessante for vores gamle som nye kunder.

Vi har lavet rigtig mange ture rundt i Andalusien og med stor succes. Det skal nævnes, at en destination som Sevilla er særlig attraktiv blandt vores kunder og det kan man ikke fortænke vores kunder i at synes. Sevilla er en skøn storby med masser af charme og mange levn fra fortiden. Her kan man gå rundt i historien. I Sevilla har vi et lille hyggeligt hotel, som vi bruger og dette er det perfekte udgangspunkt. Alt er inden for gå afstand.

Vores kunder har været yderst tilfredse og ønsker, at opleve mere af Spanien. Derfor udvider vi hele tiden vores program med nye og spændende ture rundt i Spanien. Spanien er jo trods alt et stort land og her er masser at se. Vi har udvalgt ture for alle og enhver. I denne omgang har vi 3 nye ture med i programmet. Sevilla & Sherry distriktet, Barcelona & Andorra, samt Mallorca turen. Vi glæder os til at sende en masse kunder af sted på både de nye som gamle ture.

Er I en gruppe eller forening, der ønsker at tage på en speciel tur, udarbejder vi gerne tilbud på dette. Om det er med kulturelle udflugter hver dag, eller måske bare et par stykker, så finder vi ud af det. Vi er efterhånden blevet specialister i at udfærdige denne slags ture og med vores mange samarbejdspartnere, kan vi lave hvad end I måtte ønske.

Vi vil altid gerne have ris og ros fra kunder. Vi er et firma i en rivende udvikling og vi ønsker hele tiden at blive bedre og bedre. Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse 

Se alle vores kulturelle ture i Spanien i menuen til højre.

Travelmarket Interactive
EmediateAd