Hovima Santa Maria

Turen inkluderer:

Fly direkte t/r

1 x 1 værelses komfort lejlighed

Morgenmad

Aftensmad inkl. vand og vin

Transport t/r

Hotel beskrivelse

Hovima Santa Maria er godt 3 stjernet lejlighedshotel i Costa Adeje, beliggende 300 meter fra Fanabe stranden og 350 meter til havnen Puerto Colon. Her er masser af muligheder for shopping, restaurantbesøg og meget mere, da Hovima Santa Maria har det hele lige udenfor døren. Ønsker man at benytte bussen, så afgår denne 100 meter fra hotellet. Hovima Santa Maria byder på mange gode faciliteter, så som opvarmet pool i vintermånederne og underholdning for både børn og voksne. Hovima Santa Maria er meget populært og perfekt til dem, der gerne vil kombinerer lejlighed og mad. Herudover bor man super tæt på stranden til en fornuftig pris. Meget egnet til en langtidsrejse.

Værelser: Hovima Santa Maria består 402 lejligheder fordelt over 7 etager. Opholdet er i en 1 værelses komfort lejlighed, hvor stue og soveværelse er i forlængelse af hinanden. Lejligheden har opholdsplads, ventilator, køkkenniche, tv med internationale kanaler, telefon, samt badeværelse med hårtørrer. Alle lejlighederne har terrasse / balkon. Der er gratis wifi i lejligheden. Ønsker man separat soveværelse kan man opgradere til 2 værelses lejlighed og der kan tilkøbes havudsigt.

Faciliteter:  24-timers reception, elevator, restaurant, bar, irsk pub, swimmingpools, tv-rum. Der er mulighed for bil- og cykeludlejning, booking af ture, vaskeriservice, poolhåndklæder, tennis og frisør.

OBS: Poolen er kun opvarmet mellem November og Marts.

Hotel fakta

Aftand til centrum: 200 m

Afstand til stranden 300 m

Pool : Ja

Opvarmet pool : Ja

Balkon/terrasse : Ja

Restaurant : Ja

Bar : Ja

Er gratis Wi-Fi inkluderet? : Ja

Hotel informationer:

Av. de España, 10, 38660 Costa Adeje

+34 922 71 27 77
1: Hovima Santa Maria – Langtidsrejse

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

Afrejsedatoer

Alle vores priser er per person v. 2 personer

København

Billund