Mijas Costa 


Mijas Costa er beliggende i området mellem Marbella og Fuengirola. En kyststrækning på 12 km, med utallige små vige og sandede bugte med krystalklart vand, som gør det til en af de perfekte steder at tilbringe sin ferie. La Cala er en af de smukke byer ved Mijas Costa. Stranden har det blå flag, og på strandpromenaden findes der hyggelige restauranter og barer.

De travle feriesteder såsom Marbella og Torrmolinos ligger i kort køreafstand herfra. Mijas Costa er godt udgangspunkt at bo i, hvis man skal ud og udforske Andalusien. Herudover er det et mindre område, dermed roligere, mere overskueligt og meget charmerende.

Der er desuden mulighed for en tur, eller 3, til bjergbyen Mijas. Byen er en typisk spansk landsby med hvide huse og smalle brostensgader. Byens beliggenhed gør at man har en storslået udsigt ud over kystlinien. Prøv en tur i en æseltaxa eller besøg byens gamle tyrefægterarena (Plaza de Toros), som nu huser et museum, og absolut er et besøg værd. Nyd frokosten på en af de mange hyggelige restauranter. Er man til vandreture, kan man udforske stisystemerne omkring landsbyen.
 
VIK Gran Hotel Costa del Sol
       
Flot hotel direkte ud til stranden
Select Marina Park
       
Højt beliggende hotel med en fantastisk udsigt udover Middelhavet.
Travelmarket Interactive
EmediateAd