St. Pauls Bay Området St. Pauls Bay dækker over de 3 byer Bugibba, Qawra og San Pawl il-Bahar. Til sammen udgør de en af de mest populære feriedestinationer på Malta. Byerne ligger i forlængelse af hinanden og det er i St. Pauls Bay vi har valgt at have størstedelen af vores hoteller på Malta. 

Det var i St. Pauls Bay, at turismen for alvor begyndte at blomstre og den dag i dag, er det stadig sådan sammen med Mellieha, hvor de største turistområder på Malta findes. Der findes af samme årsag masser af restauranter og barer. Især Bugibba
og Qawra er domineret af turisme, mens man i San Pawl il-Bahar stadig kan fornemme, at det tidligere har været et roligt fiskerleje. 

Fra St. Pauls Bay har man gode muligheder for at udforske Malta, samt Comino og Gozo. Ingenting er for alvor langt væk, når man befinder sig på Malta, men alligevel er St. Pauls Bay ideelt uanset om man ønsker at opleve historiens vingesus, udforske de andre øer eller bare slikke sol på en sandstrand. Færgen til Comino og Gozo afgår fra Cirkewwa ca. 8 km fra St. Pauls Bay og 2 af de bedste og mest populære sandstrande - Mellieha Bay og Golden Bay - er begge kun en kort køretur væk.
 
St. Pauls Bay er et glimrende udgangspunkt for udflugter til alle egne af Malta, hvilket også er derfor vi har valgt at lægge mest vægt på dette område.

 
Dolmen Resort
       
Lækkert hotel i Bugibba - direkte ud til promenaden.
San Antonio Hotel & Spa
       
Lækkert hotel med All Inklusive
Qawra Palace
       
Hyggeligt hotel med god beliggenhed
Hotel Bella Vista
     
Vores bestseller - godt hotel til en skøn pris
Travelmarket Interactive
EmediateAd