Lej en villa 


Vi har netop fået denne mulighed, at udleje villaer i Torremolinos. Det er i samarbejde med en Spanier der er ven af Hjerting Rejser. Vi har samarbejdet mere end 10 år og ser nu frem til, at vores kunder får mulighed for leje af villa i Torremolinos. Vi har oplevet stor efterspørgsel på muligheden for leje af villa og særligt i Torremolinos.

Dem der lejer en villa i Spanien er typisk dem der søger en mere privat ferie. Det er de kunder, der gerne vil være i fred fra andre turister. Disse kunder ønsker selv at stå for indkøb, madlavning og rengøring. Alt dette er der masser af mulighed for, i disse villaer i Torremolinos.

Vi har mange kunder der rejser flere sammen til Costa del Sol. Det er ofte små grupper af rejsevenner. Disse søger ofte et sted, hvor man kan bo flere sammen under samme tag. Denne mulighed har man nu, ved leje af villa hos Hjerting Rejser. Søger man leje af stor villa - f.eks. hvis man rejser en stor familie sammen eller 2 vennepar, så er der også mulighed for dette. Der kan lejes villaer i flere størrelser.

De villaer der udlejes, ligger alle i samme gade i Torremolinos. Denne del af Torremolinos, byder på villaer der primært ejes af Spaniere. Indenfor 2 km. finder man stranden, Torremolinos centrum, toget, supermarkeder m.m. Herfra vil man kunne nå alt selvom man er gående.

Der er ingen tvivl om, at billeje er en fordel. Selvom man kan gå til alt, så vil en bil skabe den ultimative frihed. Det er nemmere med indkøb i bil og man vil have let adgang, til det overflødighedshorn af oplevelser Andalusien byder på. Hjerting Rejser er gerne behjælpelige med biludlejning, så man slipper for biludljere der forsøger sig med ufine metoder.
El Ranchito
       
Nyrenoveret 2019 - 2 soveværelser - KUN FOR VOKSNE
Villa Orchard
       
Nyrenoveret 2018 - 4 soveværelser - 140 m2.
Villa Conchita
       
Nyrenoveret 2018 - 3 soveværelser - op til 8 personer
Travelmarket Interactive
EmediateAd