Lej en villa 


Lej en Villa i Torremolinos og få en anderledes langtidsrejse. Vi har en samarbejdspartner der tilbyder flere villaer i samme område af Torremolinos. Vi har besøgt området og har god kendskab til det.

Ophold i Villa er en særlig oplevelse. Langtidsrejse i en villa giver større frihed samt mere plads. Ved ophold i Villa har man egen have, hvilket giver masser af solområder, mulighed for at sidde ude flere steder og mulighed for, at man kan lave mad udendørs samt nyde maden udendørs. Man har flere rum, der giver bedre mulighed for at gå hver til sit. Der er mere komfortable møbler i form af sofa, bedre spisepladser og så er der køkken, hvor man kan lave mad.

De Villaer vi tilbyder er beliggende i Torremolinos i et mindre boligområde. Der er ca. 100 meter til nærmeste restaurant og 500 meter til nærmeste supermarked. Der er blot 1 km. gang til Torremolinos centrum og 1,5 km. gang til stranden. Villaerne er altså super centralt beliggende i Torremolinos i forhold til de typiske villaer, der ligger langt oppe i bjergene og gør det nødvendigt med en bil.

Ophold i Villa er også oplagt til dem der rejser flere sammen. Det kan være flere par der rejser sammen eller flere singlerejsende, der gerne vil bo under samme tag, men ønsker hvert sit soveværelse.

Ønsker man under sit ophold hjælp til f.eks. udflugter, transport til andre byer, restauranter, stranden eller lign. så kan vores samarbejdspartner sagtens hjælpe med dette under jeres ophold.

Er der spørgsmål eller særlige ønsker - så skriv til på e-mail: hjerting@hjertingrejser.dk
El Ranchito
       
 2 soveværelser & charmerende have - KUN FOR VOKSNE
Villa Orchard
       
Nyrenoveret 2018 - 4 soveværelser - 140 m2.
Villa Conchita
       
Nyrenoveret 2018 - 3 soveværelser - op til 8 personer
Travelmarket Interactive
EmediateAd