Langtidsrejser USA 

Langtidsrejse til USA ? God tid til omstilling, fordybelse og oplevelser.
USA er et fantastisk valg til en langtidsrejse. Prisen er naturligvis højere end de priser vi ser på rejser inden for Europas grænser, men i USA vil man få en unik rejse med uanede muligheder.

Betal lidt ekstra og bo centralt i forhold til by og strand. På den måde er du ikke afhængig af feks. bil, men kan nøjes med taxi og offentlig transport, hvis der skulle være behov for at skulle omkring. Når man bor centralt kan man slentre på promenaden, nyde stranden, maden og de mange shoppingmuligheder. Et skønt alternativ til f.eks. De Kanariske Øer.

Bo lidt billigere, og vælg et sted der ligger knap så centralt i forhold til by, shopping og strand, men samtidigt er et godt udgangspunkt for oplevelser. Lej bil i hele perioden og ta` på tur. En unik mulighed for en masse oplevelser i eget tempo. Få USA ind under huden, snak med de lokale, og handel i de lokale supermarkeder, uden at skulle rykke rundt, men med fast base under hele opholdet.

Den mest oplagte stat til langtidsrejse er Florida, og særligt i vintermånederne. Flyvetiden er på knap 11 timer, men så er man også fremme på destinationen og klar til fordybelse. Vi kan dog lave langtidsrejser til alle dele af USA. En langtidsrejse er hos os på 28 nætter, men kan forlænges, eller forkortes, alt efter ønske.

Er der spørgsmål eller ønsker til langtidsrejse i USA så skriv til os på hjerting@hjertingrejser.dk
 
Hilton Fort Lauderdale Beach
       
Flot resort få minutter fra stranden

Residence Inn Miami By Marriot
       
Forkæl dig selv på et dejligt hotel.
Hollywood Beach Resort
     
Få minutter fra stranden i Hollywood, Fort Lauderdale.
Travelmarket Interactive
EmediateAd