Puerto de la Cruz 


Puerto de la Cruz ligger på Tenerifes nordside og er på ingen måde en turistby, som byerne på den sydlige del af øen. Puerto de la Cruz er en by med originalitet, charme og historie. Her er et par grader eller 3 koldere end i de sydlige byer og i vintermånederne falder der også mere regn end i syd. Til gengæld er denne del  af øen også grønnere og noget mere frodig end i den sydlige del af Tenerife.

Det var her turismen på Tenerife startede. Det var øens mest populære feriemål lige indtil man fik øjnene op for mulighederne i den sydlige del af øen. Puerto de la Cruz er kendt for, at være et sofistikeret feriested. Her finder man de gamle byhuse, snævre gader og en masse hyggelige restauranter, hvor man kan spise alt godt fra havet til billige penge. Byen har 2 sorte lava strande og  så er der de famøse havbassiner, hvor man svømmer i frisk havvand omgivet af flotte og hyggelige terrasser med smuk beplantning.

Vi har blot udvalgt nogle hoteller blandt mange. Ønskes et særligt område af Puerto de la Cruz eller et særligt hotel, så skriv til hjerting@hjertingrejser.dk

 
Parque San Antonio
       
Dejligt hotel med en rolig og afslappet atmosfære
Casablanca
       
Lejligheder fantastisk beliggende nær Lago Martianez.
Apt. Bahia Playa
       
Dejligt lejlighedshotel nær kyst og strand
Blue Sea Interpalace
       
I frodige omgivelser - i området La Paz.
Checkin Concordia
       
Fantastisk beliggenhed i hjertet af Puerto de la Cruz.
La Carabela
     
Super hyggeligt lejlighedshotel
Pez Azul
     
Mindre hotel med lejligheder - centrum indenfor gåafstand.
Apt. Alta
     
Beliggende i centrum - blot 200 meter til stranden
Travelmarket Interactive
EmediateAd