Los Gigantes 


Los Gigantes området med Puerto Santiago og Playa la Arena er blevet utroligt populært hos vores kunder.

Området er for dem der ønsker en rejse til Tenerife, hvor de kan nyde den kanariske varme og hvor man stadig har bevaret den spanske charme. Områdets største attraktion er uden tvivl den fred og ro der hersker samt den barske natur.

Los Gigantes er beliggende på den vestlige del af Tenerife og er ca. 45 min. kørsel fra Playa de las Americas. Ud mod havet rejser de næsten 600 meter høje klipper sig over havet og herfra navnet Los Gigantes som betyder "kæmperne" Los Gigantes er dramatisk, rå natur, frodige bjerge og charmerende byliv. Den rå og barske natur omkring Los Gigantes skaber en oprigtighed man ikke finder i nogle af de andre sydlige feriebyer på Tenerife. Området omkring Los Gigantes er meget eftertragtet af naturelskere og oplagt til vandring, med blandt andet masser af skønne udsigtspunkter. Imens man nyder det smukke syn kan man være heldig, at spotte en pilothval eller en flok delfiner. Grundet byens vestlige placering, kan man her, opleve nogle af de mest fantastiske solnedgange.

Det oprindelige Los Gigantes er kendt for sin charme omkring torvet, lystbådehavnen og de mange stræder som findes i den oprindelige del af Los Gigantes. Her er masser af skønne restauranter, hvor de fleste har masser af fisk på menukortet. Lidt syd for Los Gigantes klipper, finder man byen Puerto Santiago. Puerto Santiago er beliggende på klipper hævet over havet, med skøn udsigt til La Gomera. Byen har et lille hyggeligt torv, lidt restauranter og små butikker. Strandområdet hedder Playa de la Arena og er en af de kendte sorte lavastrande. Stranden er også kendt som en af Tenerifes bedste strande, da vandet her er særligt klart. Man skal dog være opmærksom på, at vandet kan være voldsomt.

De fleste der rejser til Tenerife, rejser efter vejret. Mange vil måske blive overrasket over, at Los Gigantes statistisk set er det mest solsikre rejsemål på Tenerife.
 
Terrazas de los Gigantes
       
Store lejligheder med havudsigt
Lagos de Cesar
     
Mindre hotel med juniorsuites - tæt på strand og restauranter
Dragos del Sur
     
Flotte rummelige lejligheder
Bahia Flamingo
     
Hotel med udsigt ud over Atlanterhavet
Apt. El Sombrero
     
Nyrenoverede store lejligheder nær strand og marina
 
Travelmarket Interactive
EmediateAd