Algarve - Albufeira 

Albufeira er en af de mest kendte og mest populærer ferie destinationer i Portugal. Feriebyen ligger ved den smukke Algarvekyst og har ca. 20.000 fastboende indbyggere. I Albufeira er der stadig liv uden for højsæsonen, men der er noget mere ro på. Dette gør området særligtt attraktivt i vinterhalvåret. 

Albufeira er en by som har alt at byde på og trods den megen turisme ser man stadig de lokale fiskere komme i land med dagens fangst. Albufeira har også en hyggelig og meget charmerende gammel bydel, som man absolut bør se og opleve. Det er her man finder de snoede veje, de hvidkalkede huse og butikker som sælger det farvestrålende keramik, som Portugal er kendt for. Man er ikke i tvivl om den indflydelse Maurene har haft på dette område, når man har besøgt den gamle bydel.

Enhver ferieby med respekt for sig har en marina og det finder man naturligvis også i Albuferia. Marinaen er noget for sig med plads til godt 500 både, hvilket gør marinaen til en af de største langs Algarve kysten. Marinaen er dog ikke det eneste sin er hver at se på i området. Der er flere flotte monumenter, kirker, klipper og flotte strande. Derudover er der naturligvis byens markedsdage og omkring Albufeira finder man nogle af Europas bedste golfbaner. Ønsker man at leje bil er vi gerne behjælpelige. Har man bil er der mange mulighed for, at besøge hyggelige landsbyer i området omkring Albufeira.

 
Oura View Beach Club
         
Super flot hotel - direkte ud til Atlanterhavet.

Alfagar ll
       
Flotte og store lejligheder.
Brisa Sol
       
Gode faciliteter og super pris.
Sol E Mar
       
Direkte på stranden - værelser m. havudsigt
Quinta Pedra Dos Bicos
       
Lejlighedshotel med egen adgang til stranden.

Baia Grande
       
Flot hotel med en smuk udsigt over Atlanterhavet
Portobay Falesia
       
Naturskønt hotel med fantastisk beliggenhed
Auramar Beach Resort
     
Godt hotel i skønne omgivelser
Travelmarket Interactive
EmediateAd