Langtidsrejser Portugal 
Vi har valgt at udvide vores program med langtidsrejser til Portugal efter stigende efterspørgsel. Vi starter ud med de hoteller/lejligheder som vi kender og som vi har fået nogle rigtigt gode priser på. Skulle der være andre hoteller/lejligheder som I kunne være interesseret i, er I altid velkommen til at kontakte os for priser m.m. Vores samarbejdspartner i Portugal kender fra vores samarbejde på Tenerife og Gran Canaria og de er altid behjælpelige med, at finde frem til det den enkelte kunde efterspørger.

Vi har valgt at koncentrer os om Portugals sydligste provins Algarve. Den ligger omgivet af en bjergkæde mod nord, Guadiana-floden mod øst og Atlanterhavet mod syd og vest med i alt 150 km. sandstrande. 300 årlige solskinsdage taler deres eget tydelige sprog: Klimaet i Algarve er mildt og behageligt med temperaturer på 16-20 grader året rundt - undtaget i maj-september, hvor der typisk er 22-29 grader varmt. Dejligt behageligt klima når man skal sammenligne med det vi har i det danske vinterhalvår. 

Frisk fisk fra havet og skaldyr er udsøgt og forekommer i rigelige mængder ved Algarves kyster. De fanges af lokale fiskere og indgår i mange af de traditionelle retter. En af de mest berømte, traditionelle retter fra Algarve er 'cataplana', en ret, som får mundvandet til at løbe - bestående af muslinger, pølser, skinke, løg, hvidløg, hvidvin og krydderier, dampet i en kobber gryde kaldet 'en cataplana.

Der er ingen tvivl. Portugal og Algarves kyster har en masse at byde på i den triste kolde og grå vintertid vi har i Danmark. Det er bare med at komme af sted. Vi flyver med Norwegian direkte fra Kastrup og Ryan Air direkte fra Billund.

Travelmarket Interactive
EmediateAd