St. Pauls Bay 


Området St. Pauls Bay dækker over de 3 byer Bugibba, Qawra og San Pawl il-Bahar. Til sammen udgør de en af de mest populære feriedestinationer på Malta. Byerne ligger i forlængelse af hinanden og det er i St. Pauls Bay vi har valgt at have størstedelen af vores hoteller på Malta. 

Det var i St. Pauls Bay at turismen for alvor begyndte at blomstre og den dag i dag, er det stadig sammen med Mellieha, de største turistområder på Malta. Der findes af samme årsag masser af restauranter og barer. Især Bugibba
og Qawra er domineret af turisme, mens man i San Pawl il-Bahar stadig kan fornemme at det tidligere har været et roligt fiskerleje. 

Fra St. Pauls Bay har man gode muligheder for at udforske Malta, samt Comino og Gozo. Ingenting er for alvor langt væk, når man befinder sig på Malta, men alligevel er St. Pauls Bay ideelt uanset om man ønsker at opleve historiens vingesus, udforske de andre øer eller bare slikke sol på en sandstrand. Færgen til Comino og Gozo afgår fra Cirkewwa ca. 8 km fra St. Pauls Bay og 2 af de bedste og mest populære sandstrande - Mellieha Bay og Golden Bay - er begge kun en kort køretur væk.
 
St. Pauls Bay er et glimrende udgangspunkt for at udflugter til alle egne af de dejlige øer.

 
Dolmen Resort
       
Lækkert hotel i Bugibba - direkte ud til promenaden.
San Antonio Hotel & Spa
       
Lækkert hotel med All Inklusive
Qawra Palace
       
I den stille del af Qawra - direkte ud til havet.
Hotel Bella Vista
     
Godt hotel i udkanten af et af de mest populære ferieområder på Malta.
Travelmarket Interactive
EmediateAd