Langtidsrejser Malta 


Flere af vores kunder har efterspurgt et nyt rejsemål. Vi har rigtig mange faste kunder og de er nu klar, til at prøve kræfter med nye destinationer. Vi synes altid det er spændende at finde nye rejsemål. Vi har valgt Malta, da det er en helt fantastisk og unik lille ø, som har et dejligt mildt klima i vinterhalvåret.

Øgruppen Malta er beliggende midt i Middelhavet syd for Sicilien og øst for Tunesien. Øgruppen består af øerne Malta, Gozo, Comino samt 4 ubeboede øer. Malteserne nedstammer fra arabere, italienere og englændere. Der tales maltesisk, engelsk og italiensk. Malta fik selvstændighed fra Storbritannien i 1964, efter at have været underlagt briterne i 174 år. Malta har godt 400.000 indbyggere fordelt på en ø, som er ca. halvt så stor som Bornholm. Hovedstaden på Malta er Valletta med omkring 100.000 indbyggere.

Malta har fantastisk meget at byde på. Historien går langt tilbage og øen rummer store levn fra fortiden. Der er derfor masser af muligheder, for at udforske gamle fortællinger og legender. Malta har en helt enestående natur med de mange klipper og det flotte azurblå Middelhav. Afstandene på øen er små og havet er altid indenfor kort afstand. Øen er kendt for sin frodighed med de mange palmer, appelsintræer, citrontræer og akacier. Flotte og livsglade farver er endnu en af de ting, der kendetegner Malta. Farverne er turkise, røde, gule og mange flere og ses bl.a. på deres fiskerbåde kaldet luzzu.

Et lille udpluk af udflugtsmål på Malta:
* Øtur til naboøen Gozo (færgeforbindelse)
* Ggantijia-templerne
* Ghar Dalam-grotten
* Cominotto´s blå lagune
* Hagar Qim-templet (største fritstående enkeltsten i verden)
* Middelalderbyen Mdina
Travelmarket Interactive
EmediateAd