Puerto Pollenca 


Puerto Pollenca har alt at byde på smuk natur, flotte sandstrande, en afsplappet og venlig atmosfære. Byen er formet i en hestesko med Pollenca bugten i midten og i rykken af byen finder man bjergkæden Tramuntana. Her i byen har man formået at bibeholde de gamle traditioner og den spanske charme. Byen har en hyggelig promenade med tapasbarer og butikker. Midt i byen finder man den lille marina og i de ældre kvarter ved havnen finder man hyggelige restauranter og mindre butikker.

Puerto Pollenca er havne by for Pollenca som man finder ca. 7 km. længere inde på øen og er en af mallorcas smukkeste byer. Hovedbyen Pollenca har omkring 15.000 indbyggere. Byen blev allerede grundlagt i det 13. århundrede af kristne, der var blevet fordrevet fra det daværende Pollentia af maurerne. Pollentia fik derefter navnet Alcudia. I dag præges gadebilledet i Pollenca af mange bygninger fra det 17. og 18. århundrede. Smalle gader. det centrale torv Plaça Major og kirken Esglèsia de Nostra Senyora dels Àngels.

Området kan anbefales til naturelskere og særligt folk som holder af fugle. Omkring Puerto Pollenca finder man mange fine vandrestier, hvor det er muligt at se flere typer sjældne fuglearter.

 
Duva & Spa
       
Kæmpe haveområde, mulighed for at være aktiv og knap 1 km. til stranden.
Hoposa Pollentia
       
Ved strandpromenaden - Kun for voksne
Apt. Flora
       
Hyggeligt lejlighedshotel med kun 100 meter til stranden.
Travelmarket Interactive
EmediateAd