Palma & Omegn 


Mallorcas hovedstad Palma er en fantastisk og charmenrende spansk storby. Her finder man de hyggelige krogede gader og stræder, de mange fortorvscafeer med tapas samt den smukke udsigt til Palmabugten. Her er er liv, shopping og kulturelle indslag. Der venter mange oplevelser i Palma by og vi kan anbefale jer at se den kendte plads Placa de la Reina, en gåtur gennem det historiske centrum, en tur til fæstningen bellver, som har en fantastisk udsigt over Palma by og havnen.

Vores hoteller ved Palma ligger i palmabugten i de 2 sammenhængende badebyer Ca´n Pastila og Arenal begge beliggende sydøst for Palma.

Ca´n Pastilla & Arenal
Området siges, at have den bedste sandstrand i hele palmabugten. Langs stranden finder man en flot strandpromenade, hvor man kan gå nogle flotte gåture. Følger man promenaden kommer man til den attraktive lille havn San Antonio de la playa Marina. I begge byer finder man en lang række gode restauranter og masser af shopping muligheder. I vinterperioden vælger mange spaniere området som deres feriemål.
 
 
Fontanellas Playa Apt.
       
Direkte på promenaden i Can Pastilla
Alua Soul Palma
       
Flot hotel – kun for voksne – med en fantastisk beliggenhed
JS Palma Stay
       
Lækkert VOKSEN hotel - Centralt beliggende
Mediterranean Bay
       
KUN FOR VOKSNE - 100 meter til stranden
Torre Azul & Spa
       
KUN FOR VOKSNE - 250 meter fra stranden i Arenal
Caribbean Bay
     
All Inklusive hotel i hjertet af Arenal
Ilusion Calma
     
Nyligt renoveret hotel tæt på stranden
Travelmarket Interactive
EmediateAd