Cala Millor 


Cala Millor er beliggende på Mallorcas østkyst. Det er den største turistby på østkysten og adskilles fra sine nabobyer af grotter og bjergformationer. Byen er kendt for sin flotte lange  sandstrand og det smukke hav. Langs med stranden løber den flotte strandpromenade, som er prydet med palmer og pinjetræer.  Promenaden er meget besøgt er som skabt til ture langs havet. Promenaden er forholdsvis flad og gør det muligt for alle, at komme rundt til de mange restauranter, barer og lign, som man finder omkring promenaden. Flere gader i byen er bilfri heriblandt strandpromenaden, hvilket gør spadserturen ekstra hyggelig. 

Den lille fiskehavn Cala Bona ligger i forlængelse af Cala Millor. Her findes en charmerende og lav bebyggelse og et roligere tempo, som vi kender det i de klasiske spanien.

På østkysten er man tæt på mange udflugtsmål. Her er mulighed, for at tage ud og se en lang ræke smukke bugter, men også hyggelige småbyer som Porto Cristo og de nærliggende "Dragegrotter" med deres fantastiske drypstensformationer.
 
Iberostar Cala Millor
       
KUN FOR VOKSNE - direkte ved stranden.
Vista Blava
     
Hotel tæt på strand og by

Travelmarket Interactive
EmediateAd