Puerto Rico 


Puerto Rico er Gran Canarias anden største ferieby. Byen lå oprindelig i en enkelt dal med den kunstigt anlagte strand, butikscenteret i bunden, og de smukt beliggende lejlighedskomplekser op ad bjergsiderne. I dag er byen udbygget og ses op af alle bjergsiderne. Tiltrods for de mange hoteller, har man dog holdt sig til en ensartet byggestil der gør området smukt og skaber ro for øjet. Udnyttelsen af bjergsiderne skaber luft og mulighed for udsigt til bjerge, eller havet, fra de fleste hoteller.

Centrum af Puerto Rico kan være svær at definere, da området efterhånden er godt spredt ud. Der er de klassiske centre, spillehaller, parfumerier, turistbutikker, supermarkeder og restauranter. Herudover er det naturligvis stranden der er samlingsted for de fleste af byens turister. Stranden er en lækker sandstrand, som er kunstigt anlagt. Stranden er 300 meter lang og med bølgebrydere. Det er muligt at leje solvogne og parasoller. Er man ikke så vild med sand mellem tæerne er det også muligt at sole sig på en liggevogn på molen. Omkring stranden finder man naturligvis også en række restauranter. Man kan få masser af lækker mad i Puerto Rico. Husk at smage på de kanariske specialiteter.

Ikke langt fra stranden finder man et park lignende område med minigolf, legeområde for børn samt byens busstation. Fra byens busstation afgår busser til alle øens seværdigheder. Det er nemt og billigt at benytte busserne.

Øst for stranden finder man byens hyggelige marina, hvorfra man kan tage båden til maleriske Puerto de Mogán, til Arguineguin, eller tage en tur på dybhavsfiskeri og meget andet.

En lang promenade fører fra Puerto Rico og til nabostranden Playa de Amadores. Det er en flot gåtur langs vandet. Amadores byder på smukt hvidt sand og turkis vand. Ved Playa de Amadores finder man også lang række gode restauranter.

Vi anbefaler ikke Puerto Rico til dårligt gående, da området er meget kuperet, og de fleste hoteller ligger på bjergsider.
 
Servatur Casablanca
       
Lækkert hotel - KUN FOR VOKSNE
Canaima
       
KUN FOR VOKSNE - Lejligheder i solsiden
Riosol
       
Populært lejlighedshotel med pragtfuld udsigt.
Cala D´or
       
Lejligheder med flot udsigt over Puerto Rico
Servatur Montebello
       
Lejligheder i solsiden

Nido del Aguila
     
Mindre kompleks på toppen af Puerto Rico
Roslara
     
Hyggelige lejligheder med stor terrasse og skøn udsigt
Los Veleros
     
Nyrenoverede lejligheder med en god beliggenhed
Castillo del Sol
     
Nyrenoverede store lejligheder
Solana apt.
     
Hyggeligt hotel med gode lejligheder
Travelmarket Interactive
EmediateAd