Torrox Costa 


Torrox Costa – Dette område er ikke et af de mest kendte områder ved Costa del Sol, men tiltrods for dette et dejligt feriested og populært hos dem der har været der.

Torrox Costa ligger ved kysten og Middelhavet, cirka 50 km øst for Malaga. Mindre by med mange lokale. Lidt butikker, restauranter, cafeer og flere større supermarkeder. Byen har en skøn promenade. Her kan man gøre et par stop hos en af de hyggelige restauranter og få sig lidt tapas, frisk fanget fisk eller blot lidt koldt til ganen alt imens man nyder udsigten til stranden og havet. Hver uge afholdes der marked i byen, med mulighed for at købe lokale krydderier, lerkrukker, tøj m.m.
 
Den gamle by Torrox ligger kun få kilometer fra kysten. Det er en meget smuk og gammel by, cirka 2000 år. Byen har bevaret sit oprindelige særpræg, og den gamle bydel, der med sine smalle og stejle gader er kendetegn for Torrox, er bestemt et besøg værd.
 
Området er et godt udgangspunkt til andre spændende steder i Malaga, bl.a. Nerja som er kendt for dens drypstenshule. Torrox Costa er uden tvivl for dem der ønsker en mindre turistet destination, med mulighed for kontakt til de lokale.
 
Iberostar Malaga Playa
         
Flot hotel direkte ud til promenaden og stranden.

Hotel Santa Rosa
     
Hyggeligt hotel direkte ved stranden
Travelmarket Interactive
EmediateAd