Estepona 


Estepona ligger placeret midtvejs mellem Marbella og Gibraltar. Byen er meget velholdt og fremtidige udbygninger er grundigt planlagt for at sikre bevarelsen af den nu endnu bevarede spanske charme. En stor del af indbyggerne i Estepona lever fortsat af fiskeri og fiskerihavnen er den største vest for malaga. 

Estepona er en gammel romersk by, som senere blev indtaget af maurerne. I området ses stadig mure og tårne, som der i sin tid var del af de arabiske fæstninger. Ønsker man charme og spansk intimitet kan vi anbefale en tur i den gamle bydel. Her finder man de hyggelige gyder med vinduesgitre og de blomstrende patioer. Her er der virkelig mulighed for at nyde den spanske stemning og dette kan gøres på et af de 2 kendte torve Plaza Doctor Arce eller Plaza de las Flores. En skøn by, hvor man har lagt de fleste hoteller langs stranden udenfor byen og dermed bevaret charmen.

Området omkring Estepona er særligt egnet til dem der søger lidt mere ro og er for dem der selv har mod på at tage på tur. Området er virkelig oplagt hvis man lejer bil. Indenfor 15 min. afstand af vores hoteller, der finder man Marbella, Puerto Banus & Estepona. Indenfor 3 timer finder man Gibraltar, Ronda, Cadiz & Sevilla.

Vi er gerne behjælpelige med billejen. 4 ugers billje koster i alt kr. 4000.- og det er med alt inkluderet, så der er ingen diskutioner om forsikringer, benzil eller lign. ved udlevering af bilen.
 
Iberostar Estepona
       
Unikt hotel med direkte adgang til El Saladillo stranden
Pierre & Vacances Estepona
       
Skønt sted med udsigt over Estepona og golbaner.
Travelmarket Interactive
EmediateAd