Benalmadena 

 

Benalmadena Costa er beliggende mellem de 2 andre kendte kystbyer Torremolinos og Fuengirola. Benalmadena er en af de mindre turistbyer langs kysten. Der er et bredt udvalg af hoteller, restauranter, barer osv., men ikke i det omfang man ser det i nabobyerne.

Under opholdet i Benalmadena kan man nyde den flotte promenade og den flotte strand. Det er muligt at gå langs promenaden til den store Marina, som byder på en masse restauranter, små butikker samt store yachts. Ønsker man at komme en tur til søs, så er der mange udbydere af diverse ture på marinaen. Det er f.eks. muligt at sejle til marinaen i Fuengirola. Cykler kan også lejes på marinaen. Endnu en naturskøn oplevelse i Benalmadena får man, hvis man besøger den flotte park La Paloma. Parken er hyggeligt indrettet med en stor sø i midten. Dyrelivet er rigt og her er både Svaner, ænder, høns, påfugle og meget mere.
 
Ønsker man små hyggelige gader, tapas og hvidkalkede huse, så skal man en tur til Benalmadena Pueblo. Vejen dertil fra kysten er stejl, men man kan sagtens gå. Der kører dog også busser hvilket gør turen nemmere og mere bekvemmelig. Puebloen er et åndehul, hvor man kan få lidt af det oprindelige Spanien.
 
Udover Puebloen er der Arroyo de la Miel, der også er en del af Benalmadena. I Arroyo de la Miel finder man spanierne, de lokale butikker og restauranter. Det er også i Arroyo de la Miel man finder det områdets Tivoli. Det kan varmt anbefales, at besøge det lille hyggelige tivoli. Søndag er der marked i Tivoli og i vinterhalvåret er der gratis indgang hver søndag. Dem der ikke er bange for højder kan prøve kabelliften, som afgår fra Tivoli og tager en helt op til bjergene. På turen får man et fantastisk udsyn over Benalmadena og hele kyststrækningen.

 
Benalmadena Palace
       
Lejligheder inkl. mad - gratis wifi.
Best Triton
       
Direkte ud til promenaden - masser af luft og udsigt.
Hotel Alay
       
Kun for Voksne - I Marinaen - Med Havudsigt
Best Siroco
       
Dejligt hotel med fin beliggenhed nær stranden
Palmasol
       
Nær marinaen - med mad inkluderet
Benalmadena Principe
     
Store lejligheder - fantastisk pris
Hotel Bali
     
Nær stranden og marinaen - gratis wifi
Travelmarket Interactive
EmediateAd