Almunécar 

 
Almuñecar blev grundlagt af fønikerne for 3000 år siden ved Costa Tropical, og har siden da været beboet af romerne, maurerne og de kristne. Almuñecar er rig på spor fra de forskellige folkeslag, som har haft hjemme i byen. Den charmerende gamle bydel har stadig nøjagtig den samme struktur, som maurerne designede for 1000 år siden.

Almuñecar har ca. 25.000 indbyggere og er i dag en moderne og velfungerende by med aktivitet året rundt. Hovedindtægterne kommer fra de tropiske frugtplantager og turisme. Foruden de spændende historiske levn, byder Almuñecar på gode indkøbsmuligheder. Hver fredag er der et stort udendørsmarked, hvor de lokale kommer fra oplandet og de nærliggende landsbyer for at handle.

I Almuñecar er der også et stort udvalg af barer og restauranter med udendørs terrasser. I Andalusien fik man i gamle dage altid en gratis tapas når man bestilte en øl eller et glas vin. Denne sympatiske skik er gået tabt de fleste steder, men netop i Almuñecar, er den bibeholdt.

På trods af de optimale vilkår, både for oplevelser og afslapning, er Almuñecar ikke overbefolket af turister, i den grad, som man kunne forvente. I vinterperioden kan der være ekstremt stille.

 
 
Almunecar Playa & Spa
       
Super beliggende ved promenaden - maden er inkluderet
Hotel Bahia Tropical
       
Eftertragtet - mad inkluderet
Bahia de Almunecar
       
I centrum og nær stranden
Apal Chinasol
     
Lejligheder ved Cristobal stranden og tæt på centrum
Travelmarket Interactive
EmediateAd