Kulturrejser – Toscana 


Kulturrejser til Toscana med Hjerting Rejser
Der er mange årsager til at tage på kulturrejse til Toscana. Området nordvest for Rom i den nordlige del af det centrale Italien byder blandt andet på kunst, frescoer og smuk arkitektur. Firenze er kendt som en af Europas absolutte modebyer og mekkaer for Italiensk design. Med kulturrejser til Toscana får du mulighed for at nyde de smukke naturomgivelser og de hyggelige små byer. Her er tempoet skruet ned, og du kan falde til ro om aftenen med god mad og lokal vin.

Der er masser af ting at foretage sig på en kulturrejse til Toscana, og vores rejseledere har planlagt et spændende program med både kultur, natur og vinsmagning. Oplev Firenze, Siena og Lucca på én og samme ferie. Ring og hør, hvilke tilbud vi har på kulturrejser til Toscana. 

Rigtig god rejse!


Vinrejser til Toscana
Holder du af et godt glas vin? Toscana er en af de smukkeste regioner i Italien med middelalderlige landsbyer og vinmarker rundt omkring i det kuperede terræn. De lokale vingårde producerer noget af det bedste vin i verden. Heldigvis inviterer mange af gårdene indenfor på vinsmagning, og naturligvis kan du også få lov til at smage, når du tager på kulturrejser til Toscana med Hjerting Rejser.

Kom med på en af vores rejser til Toscana, hvor vi tager en tur til Chianti-regionen. Du kender måske allerede Chianti for dets smagfulde vine. Nyd solen, slap af i skyggen og smag på områdets vine uden at skulle tænke på, hvem der kører hjem.

Læs mere om vores kulturrejse til Toscana med vinsmagning og rundtur til flere af områdets vigtigste byer her.


Kulturrejser – Toscana på en uge
Toscana har mange ting at byde på, men du kan nå at få en rigtig god fornemmelse af området – og mange mindeværdige oplevelser – når du er afsted i en uges tid. 

Kulturrejser til Toscana indbefatter naturligvis et besøg i Firenze. Byen bugner af kunst og historie, og du behøver ikke engang gå ind på et museum, for selv i gaderne er der masser at opleve. Sid på Piazza del Duomo og se den betagende katedral, og træd ind og mærk stilheden i de smukke gamle kirker. Bagefter kan du tage en pause fra kunst og kultur og besøge de mange shoppinggader. Her kan du finde alt fra eksklusive modebutikker til små souvenirshops med lokalt håndværk. Til dem der elsker kunst, så må kulturrejser til Toscana ikke gå udenom Uffizi Gallery. Her kan du opleve værker af Leonardo Da Vinci og Michelangelo.

Oplev en halv dag i Lucca, der minder lidt om Venedig – bare uden de mange kanaler. Gå rundt i det historiske bycentrum og se det ovale amfiteater og de smukke gamle renæssancevægge. Toppen af muren er i dag en promenade for fodgængere, hvor du kan opleve byen fra oven. Se vores hyggelige ældre hotel, der ligger mellem Lucca og Firenze i hjertet af den termiske by Montecatini Terme.

Smag på Chianti-områdets produktion af rødvin og oliven, som du aldrig har smagt dem før. 

Nyd en dag i Siena og San Gimignano på din kulturrejse. Toscana består af mange hyggelige byer, og disse to syd for Firenze er bare nogle af dem. Nyd de smukke middelaldertårne og de kuperede gader. Dyk ned i San Gimignanos feudalske historie og smag den lækre lokale hvidvin. Og oplev Siena, der både byder på et operamuseum, den imponerende gotiske katedral og bytorvet med Palazzo Comunale.

Vi har stor viden om kulturrejser til Toscana, og vi sidder klar til at guide dig med masser af inspiration til oplevelser i området. Vi glæder os til at høre fra dig og give dig en dejlig rejseoplevelse.


Kulturrejser – Toscana med transport og udflugter
Kigger du på rejser til Toscana, og vil du gerne slippe for noget af det praktiske arbejde med at arrangere billeje og undersøge, hvilke byer og vingårde der er værd at opleve? Så tag med på en af vores rejser til Toscana. 

Hos Hjerting Rejser tilbyder vi kulturrejser til Toscana med masser af oplevelser. Vi tager os af det praktiske, så du kan nyde omgivelserne uden at holde styr på udlejningsbil, gps eller et halvt kilo guidebøger. Tag med os på ferie og nyd turen fra start til slut. 

Kom med til Firenze og de hyggelige middelalderbyer med masser af historie, når vi tager på kulturrejser. Toscana har alt fra god mad og pragtfuld vin til arkitektur, shopping og masser af historie helt tilbage til renæssancen. Kom med, smag på Italien og slap af i de varme, charmerende gader. Vi tager på flere udflugter, smager den lokale mad og vin og har også tid til at opleve på egen hånd.


Vil du vide mere om kulturrejser til Toscana? Så skriv til os på hjerting@hjertingrejser.dk eller ring til os og lad os tage en snak om, hvilken ferie du godt kunne tænkte dig. Vi er klar ved telefonerne i dagtimerne på telefonnummer: 7022 6710. 
Travelmarket Interactive
EmediateAd