Kulturrejser - Costa Barcelona 


Kulturrejser til Costa Barcelona med Hjerting Rejser
Hos Hjerting Rejser tilbyder vi en anderledes form for kulturrejser til Costa Barcelona, end de mere traditionelt kendte. Typisk er kulturrejser lig med tætpakkede programmer fra start til slut. Man kan derfor godt kalde vores version for ”kulturrejser light”, eller ferier med udflugter og kulturelle oplevelser.


Vores udgave af kulturrejser til Costa Barcelona kan beskrives som traditionelle ugerejser, hvor der inkluderes 3 - 4 udflugter til områdets kulturelle seværdigheder. Denne form for kulturrejse vil tiltale dig, der ønsker at opleve andre kulturer og se områdets seværdigheder, når du rejser. Men rejsen vil også tiltale dig, der ønsker frihed til selv at vælge og tid til at være helt på egen hånd.

Populære kulturrejser til Costa Barcelona inkl. hotel
Hos Hjerting Rejser tilbyder vi kulturrejser til Costa Barcelona inklusiv hotel og udvalgte udflugter. Maden er altid inkluderet og består ofte af en varierende buffet med lokale og internationale retter. På udflugterne er der en dansk guide med. For de eventyrlystne er der også afsat tid til at gå på opdagelse helt uden guiden.

Kulturrejser til Spanien.
Vi har arrangeret mange kulturrejser rundt i Spanien og med stor succes.
Vi kender vores samarbejdspartnere godt og bruger dygtige danske guider. Barcelona og omegn har før været på vores program og er nu tilbage.

Vores kunder har været yderst tilfredse og ønsker at opleve mere af Spanien. Derfor kommer der hele tiden nye og spændende ture rundt i Spanien.

Travelmarket Interactive
EmediateAd