Information ved rejser samt køb af rejser ved Covid-19
Kan man få pengene tilbage i forbindelse med Covid-19:
Hos Hjerting Rejser følger vi udenrigsministeriets rejsevejledninger. Frarådes der rejser til ens destination, når der er 14 dage eller mindre til afrejse - så får man alle sine indbetalte penge retur.

Køber man en rejse til en destination der allerede frarådes rejser til = ER "orange", så får man stadig sine penge retur, hvis der fortsat frarådes rejser til destinationen, når der er 7 dage eller mindre til afrejse.

Særlige regler og restriktioner i forbindelse med rejsen:
Der indføres løbende nye regler og restriktioner rundt i verden. Man må derfor forvente, at der på rejsemålene kan være andre forhold end man er vant til. Det samme gælder på hotellerne inkl. deres service og faciliteter.

Hos Hjerting Rejser er vi altid behjælpelige med, at oplyse om nuværende regler på det enkelte rejsemål. Alle vores kunder vil inden afrejse og sammen med rejsepapirerne, modtage covid-19 informationer gældende for rejsemålet. På den måde sørger vi for, at gældende regler opfyldes, så der kan rejses uden problemer. Samtidigt sørger vi for, at vores kunder ved hvor man finder gældende regler og restriktioner under opholdet.

Hos Hjerting Rejser får alle vores kunder udleveret nødtelefon nr. der er åbent 24 timer i døgnet. Skulle der opstå hastespørgsmål eller problemer på rejsemålet, så kan man altid kontakte os.

Yderligere spørgsmål til rejser & Covid-19 ?
Ring endelig til os på 70226710 eller send en e-mail til hjerting@hjertingrejser.dk, hvis der er yderligere spørgsmål.

Travelmarket Interactive
EmediateAd