Singlerejse 60+ Torremolinos – 14 nætter november 2024

Singlerejse 60+ Torremolinos – Bo på hotel direkte ud til den bilfri promenade ved Torremolinos. Går man den ene vej, så er man i La Carihuela området, der er kendt for små gader ved promenaden og områdets mange fiske restauranter. Går man den anden vej, så kommer man til den store marina i Benalmadena, der byder på shopping, restauranter og barer.

Der er inkluderet 3 udflugter med dansk guide:

1. Gåtur i lokalområdet – Her får i indblik i det område hotellet ligger i. Der vil være gode fif og mulighed for, at spørge ind til området, toget, bussen, spisesteder, oplevelser m.m.

2. Sevilla inkl. Real Alcazar – Turen går til Andalusiens hovedstad Sevilla, en by der skal opleves og en by man aldrig bliver træt af at besøge. Guiden vil vise jer byens mest spændende steder. Turen er inkl. adgang til kongepaladset Real Alcazar.

3. Mijas – Turen går til den super charmerende hvide bjergby Mijas. Byen er kendt for sine snoede gader brostensgader og mange skønne butikker. Guiden vil fortælle unikke historier og vise jer rundt i byen.

Hotel La Barracuda er et godt 3+ hotel, der ligger på den bilfri promenade i Torremolinos og tæt på den store marina i Benalmadena. Her er alt udenfor døren og ønsker man afslapning på hotellet, så har La Barracuda en stor skøn have med swimmingpool, hvor man kan nyde udsigten til havet, stranden og livet på promenaden. Der er også mulighed for, at nyde den storslåede udsigt fra hotellets tagterrasse. Der er ca. 1500 meter til nærmeste togstation, hvilket gør det nemt at tage toget ind til Malaga eller til Fuengirola centrum.

Opholdet på La Barracuda er i dobbelt værelse til 1 person. Man får derfor god plads og værelset er indrettet med aircondition / varme, tv, telefon, køleskab samt badeværelse. Alle værelserne har møbleret balkon / terrasse med side havudsigt og morgen / formiddagssol. Der er herudover gratis wifi på værelset. Hårtørrer samt strygejern kan lånes i receptionen.

Ønsker man værelse med ekstra god havudsigt samt sol eftermiddag, så kan der opgraderes til poolview.

OBS: Guiden er KUN tilstede på udflugterne – Opstår der problemer under opholdet, så kan Hjerting Rejser altid kontaktes.