Relaxia Lanzaplaya

Relaxia Lanza playa er et hyggeligt lille resort, med en fantastisk beliggenhed i Puerto del Carmen. Centrum er stort set lige udenfor døren og der er ca. 50 meter til strandpromenaden og via den kommer man til den smukke strand Playa Grande. Kort sagt betyder det, at man har alt udenfor døren af Relaxia Lanzaplaya. Tiltrods for den centrale placering, så oplever man en rolig stemning og atmosfære på Relaxia Lanzaplaya. Det er en del af kædens dna, at de forsøger at skabe de bedst mulige rammer for et afslappende og roligt ophold. Hotellet henvender sig primært til voksne.

Værelser: Relaxia Lanzaplaya består af 168 suiter. Opholdet er i hotellets standard suite (Gara suiten). Suiten er indrettet i klassiske blide farver, der skaber ro og hygge. Suiten har stue med sofa og tv, der er køkkenniche med mikroovn, køleskab, el-kedel og diverse service. Herudover er der separat soveværelse samt badeværelse med hårtørrer. Suiten har tilhørende møbleret balkon / terrasse. Der er gratis wifi i suiten.

Faciliteter: 24 timers reception, restauranter, barer, swimmingpool, tv-rum, læse-rum og stort fitnessrum. Herudover er der mulighed for massage, billeje og leje af cykel.