Pyr Fuengirola

Godt 3 stjernet lejlighedshotel med udsigt til Middelhavet og den lange flotte strandpromenade. Overfor Pyr Fuengirola finder man den hyggelige marina med masser af både og skønne restauranter. Pyr Fuengirola er centralt placeret og her er alt indenfor gåafstand f.eks. finder man de skønne snævre gader bag hotellet. Der er meget liv omkring Pyr Fuengirola og der kan forekomme støj fra gaden. Pyr Fuengirola har mange stamgæster, der nyder den centrale placering og hotellet er særligt kendt for sit venlige personale. Der er ingen tvivl om, at Pyr vælges af mange, grundet den unikke placering samt kombinationen af lejlighed og mad. Det er kun få steder på Costa del Sol, hvor man kan få både mad og lejlighed inkluderet i opholdet.

Værelser: 1 værelses lejligheder på ca. 40 m2. Alle har badeværelse, aircondition / varme, telefon, tv, safetybox (mod betaling), sofa, sofabord, lille køkkenniche med kogeplader, køleskab og el-kedel. Alle lejligheder er med balkon/terrasse og garanteret side havudsigt. Der er gratis wifi i lejligheden.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, bar, cafe, swimmingpool samt legeplads. Derudover er der mulighed for billeje, leje af cykler, minigolf og parkering. Gratis trådløst internet overalt på hotellet.

Hotellet swimmingpool er IKKE opvarmet mere grundet nye energiregler. Hotellet arbejder på, at få skabt en mere energivenlig opvarmning af deres swimmingpool.

OBS: Hotellet tillader hund op til 5 kg. Det koster ca. 7€ pr dag, og man afregner direkte med hotellet ved afrejse.