Melia Fuerteventura

Hotel Meliá Fuerteventura ligger i den sydlige del af Fuerteventura på halvøen Jandia, et enestående sted, der er opført som et beskyttet naturområde. Meliá Fuerteventura ligger på Sotavento-stranden, hvor klitterne strækker sig over 30 km til slutningen af ​​halvøen. Melia Fuerteventura ligger i et roligt område, ned til en af øens bedste strande. Hotellet tilbyder bla. et alsidigt aktivitetsprogram samt aftenunderholdning. I centrum (Costa Calma) er der er et rigt udvalg af restauranter, barer og butikker. Ønsker man at udforske øen, anbefales det at man lejer en bil.

Værelser: Hotellet har 418 værelser. Opholdet er i et dobbeltværelse, som er cirka 26m2 stort med udsigt til gårdhaven eller haven. Alle værelse har aircondition, seng, sofa, skrivebord, minibar og tv. Badeværelse med hårtørrer. Alle værelse har balkon/terrasse. Mulighed for safety-box. Der er gratis wi-fi.

Faciliteter: 24-timers reception, elevator, 2 restauranter, 2 barer og 2 swimmingpools, bagageopbevaring og minimarked. Herudover er der mulighed for spa-behandlinger, pool-håndklæder, vaskeri service, biludlejning og valutaveksling.