Helios Costa Tropical

Direkte ud til San Cristobal stranden i Almunecar, ligger hotel Helios Costa Tropical. Hotellet er nyrenoveret i 2022 og fremstår super flot. Et 3 stjernet hotel der byder på masser af ekstra og lækre detaljer. Her er f.eks. opvarmet swimmingpool om vinteren, hvilket er sjældent set i området. Hotel Helios Costa Tropical er fantastisk beliggende i Almunecar. Der er gåafstand til de gamle gader og promenade, restauranter og butikker er indenfor kort gåafstand. Helios Costa Tropical er for dem, der søger et nyrenoveret hotel, hvor der er mere simple, men rigtigt gode faciliteter.

Værelser: Hotellet består af dbl. værelser. Opholdet er i dbl. værelse m. side havudsigt. Værelset er lyst indrettet og med godt lysindfald. Der er radio, tv, aircondition / varme, safetybox (mod gebyr) og badeværelse med hårtørrer. Værelset har udover soveplads også en sofa. Alle værelser med gratis wifi og så er der balkon / terrasse med bord og stole, hvor man er garanteret side havudsigt.

Bor man alene, så er opholdet i hotellets almindelige dbl. værelser, der har en fransk balkon. Det er naturligvis muligt, at betale mere og få et dbl. værelse m. side havudsigt, som beskrevet ovenfor – men mod yderligere tillæg.

Faciliteter: Reception, elevator, restaurant, bar, swimmingpool (opvarmet om vinteren), jacuzzi og tagterrasse med bar. Herudover er der mulighed for Spa.