Apt Soldoiro

Tæt på den populære strand Praia da Oura finder man Apt. Soldoiro. Hotellets beliggenhed er perfekt til de rejsende som ønsker strand og byliv tæt på. Så snart man går rundt hjørnet fra hotellet, finder man et stort udvalg af restauranter, cafeer, barer og supermarkeder. Er man til fest i gaden, så finder man the strip – områdets festlige gade ca. 300 meter fra hotellet. På Apt. Soldoiro finder man alt udenfor døren også supermarkeder. Apt. Soldoiro henvender sig altså både til dem, der vil bo nær vandet, men som også ønsker muligheder for lidt liv. Soldoiro er meget efterspurgt af de kunder, der rejser på langtidsrejse, da man her kan få en billig langtidsrejse.

Værelser: Apt. Soldoiro består af to bygninger. Hovedbygningen har 4 etager og sidebygningen 6 etager, her er de 90 lejligheder fordelt. Lejlighederne på Apt. Soldoiro er indrettet lyst og i den klassiske portugisiske stil. Opholdet er i en 2 værelses lejlighed med opholdsplads m. sofa, spiseplads samt køkkenniche m. køleskab, mikroovn m.m. Herudover har lejligheden aircondition, tv, safetybox (mod betaling), separat soveværelse samt badeværelse med hårtørrer. Lejligheden har møbleret balkon / terrasse. Der er gratis wifi i lejligheden.

Faciliteter: Receptionen er åben kl 07.30 -23.30 , swimmingpool og pool bar. Herudover er der mulighed for leje af bil, leje af cykel, parkering og til den eventyrlystne, kan receptionen hjælpe med at bestille udflugter. Der er gratis wifi på hele hotellet.