Corralejo 


Corralejo:

Corralejo ligger på øens nordspids med udsigt til Lanzarote og den lille ø Los Lobos. Fra færgelejet er det muligt at sejle til de 2 øer.

Oprindelig var Corralejo et lille fiskerleje, men de imponerende sanddyner og strande i nationalparken Las Dunas udenfor byen, har gjort området særligt attraktivt for solhungrende europærerer.

Corralejo er absolut en af de mest charmerende feriebyer på de Kanariske Øer. Byggeriet er holdt nede på et par etager, her er hyggelige gader, en gammel bydel, stort udvalg af restauranter, butikker og barer. Stranden er naturligvis det store tilløbsstykke og det forstår man godt, når man ser det flotte hvide sand og det krystalklare vand. Stranden ligger også i god forbindelse med byen og havnekajen. Der er dog flere strande i området og de varrirerer meget i udseende. Mange vælger at tage ud til sanddynerne, hvortil der er ca. 10 min. med taxi.

Vil man gerne møde de lokale, spise fisk og spanske retter, så kan det anbefales at gå til den gamle bydel.
I Hovedgaden finder man alle tænkelige slags restauranter.

Der er god mulighed for shopping i byen. Der er i de seneste år bygget et par nye centre med shoppingmuligheder. Herudover har byen naturligvis sit marked i udkanten af byen. Der er marked mandag og fredag.
 
H10 Ocean Suites
       
FLOT hotel i cetrum.
Arena Suites
       
Flot all inklusive hotel - i gåafstand til strand og by
Hesperia Bristol Playa
       
Smuk udsigt til havet og med få min. til Corralejo centrum
Oasis Village
     
All Inklusive - centralt i Corralejo

Travelmarket Interactive
EmediateAd