Caleta De Fuste Caleta de Fuste:
10 km. syd for lufthavnen, omtrent midt på øen, ligger Caleta de Fuste. Området er meget populært, hvilket primært skyldes den dejlige strand. Solstole og parasoller står på række, og den brede strand er et naturligt samlingspunkt.

Selve Caleta de Fuste er bygget med turisme for øje, husene er nye. Byen bliver ofte kaldt El Castillo, med hentydning til det lille runde tårn, der står på havnen. Det er fra år 1741 og skulle fungere som forsvar mod pirater, men har dog aldrig været i brug.

For dem, der ikke har lyst til at  tilbringe dagen på stranden findes et par shoppingcentre: Castillo Plaza og Montecastillo Centre. Syd for byen ligger endnu et center, Atlantico, hvor der også findes biograf og bowlingbane. Fra byens lille havn kan man tage på udflugt på Atlanterhavet med katamaran. Der er et fint udvalg af barer og restauranter, og er man til fisk bør man ikke undlade at prøve restauranten Fraquita. Lad jer ikke narre af det lidt kedelige look, maden er fantastisk. Herudover ligger der et par golfbaner nær byen.

Både det italienske og kinesiske køkken er repræsenteret i Caleta de Fuste,  Lige nord for Caleta de Fuste ligger Nuevo Horizonte, der er et lille ferieområde med hoteller, resorts, barer og restauranter. En sti/promenade forbinder de to byer og det tager ca. 20 minutter at gå mellem de to områder.

Tilmeld jer vores nyhedsbrev og få de sidste nyheder på alle vores destinationer

 
 
Elba Sara Beach & Golf
       
Lækkert hotel nær strand & golfbaner
Caybeach Caleta
     
Godt beliggende bungalows tæt på strand.
Villa Florida
     
Centralt - nær marina og strand
Caleta Garden
     
Centralt og populært inkl. All Inklusive
Travelmarket Interactive
EmediateAd