San Pedro del Pinatar 


San Pedro del Pinatar er en af Murcia kystens hoveddestinationer. Hovedattraktionerne i byen er koncentreret omkring kysten, hvor der ligger det kendte område Lo Pagán, som er fyldt med restauranter og butikker.

Ved siden af ligger den lange strandpromenade, hvor der også ligger restauranter og butikker. San Pedro del Pinatar byder også på omkring 14 km strand som er noget byen er meget kendt for. På stranden omkring San Pedro del Pinatar ligger der også de kendte Baños de Lodo, som er mudderbade med mineral rigt jord der er godt for helbredet. Mineralerne kan hjælpe med bl.a. hudproblemer og gigt, og det er derudover også meget sundt for huden.

Stranden Playa de la Puntica er en god og meget populær strand, perfekt sted til at tage en dukkert i det kølige havvand, med gæster året rundt. Hvis man hellere vil nyde solen i fred kan man tage på strande som f.eks. Barraca Quemada eller Punta de Algas som er store åbne strande der er perfekte til at nyde solen eller gå lange ture langs vandkanten.

Gå ikke glip af et af de vigtigste naturområder i Salinas y Arenales de San Pedro del Pinatar. Reservatet strækker sig 6 km langs Murcis middelhavskyst mellem byerne San Pedro del Pinatar og San Javier. Det er et specielt vådområde for fugle og hvert år er det stoppested for flokke af flamingoer og andre trækfugle. Det er også muligt at se blandt andet krybdyr, spidsmus, flagermus og insekter. Naturområdet er unikt med en bred vifte af naturlige farmationer herunder klitter, sanddyner og fyrreskov. Saltmøllerne Quintin og Calcetera befinder sig også i det storslåede naturområde og er absolut også et besøg værd.

San Pedro del Pinatar byder på andre aktiviteter som blandt andet det moderne hus Casa del Reloj "urhuset" med de buede tage og fine lille have med eukalyptus og palmetræer. Havmuseet med de flotte samlinger af strandskaller, konkylier og sejlerknob er også et besøg værd.
 
Lodomar
       

Spa hotel tæt på naturreservatet

Traiña
       
Hotel med god beliggenhed
Aparthotel Bahia
     
Lejlighedshotel tæt ved saltvandsøen Mar Menor
Travelmarket Interactive
EmediateAd