Costa Calida 

Den Varme Kyst i regionen Murcia
Det krystalklare vand og mere end 3000 solskinstimer om året, lokker ikke bare vandhunde, men også naturelskere og vandsports entusiaster til den 250 km lange kystlinje. Costa Calida også kaldet Den varme kyst, ligger i regionen Murcia, der er kendt for sine lange sandstrande og klippefyldte kyster. På dette rejsemål er alle årstider gode, takket være det specielle micro klima.
Hvad enten det handler om naturoplevelser som f.eks. besøg i havreservatet Cabo de Palos Islas Hormigas eller seværdigheds besøg, er der mange muligheder i Spaniens syvende største by Murcia. Her bør man ikke snyde sig selv for at se nærmere på Det romerske teaters museum, det gamle kasino og selvfølgelig katedralen Iglesia Catedral de Santa Maria en Murcia.
Kysten er kendt for sine kursteder og mudderbade. Mudderet fra lagunen anvendes i terapeutiske behandlinger, da det grundet sin sammensætning er ideelt til at absorbere giftstoffer, ligesom de naturlige mineraler i kilderne bruges i et utallige helings processer. Der er her rig mulighed for afslapning, selvforkælelse og solbadning.
 
De spanske mesterskaber for kajakroning finder hvert år sted her og man kan øve sig på alle former for vandsport, såsom vindsurfing, sejlads, vandski og dykning. Et sandt paradis for vandhunde.
Travelmarket Interactive
EmediateAd