Costa Calida 

Den Varme Kyst i regionen Murcia
Det krystalklare vand og mere end 3000 solskinstimer om året, lokker ikke bare vandhunde, men også naturelskere og vandsports entusiaster til den 250 km lange kyststrækning ved middelhavet. Costa Calida også kaldet Den varme kyst, ligger i regionen Murcia, der er kendt for sine lange sandstrande og klippefyldte kyster. På dette rejsemål er alle årstider gode, takket være det specielle micro klima.

Når man tager til Costa Calida flyver man til Alicante og kyststrækningen Costa Calida er ca. 2 timer syd for Alicante.
Costa Calida vælges primært af dem der søger det lokale liv, masser af natur og kultur, og mulighed for ro.

Cartagena & Murcia, er de to store byer man kan besøge ved udflugter fra kysten. Murcia - med sin fantastiske katedral, museer og masser af butikker er et godt mål for en dagsudflugt. For vinelskere har Mucia også flere vinområder hvor alle vinelskere kan prøvesmage gode lokale vine.  For de historie interesserede kan nævnes den gamle flådehavn Cartagena med romersk amfiteater. Bateria de Castillitos borgen som ligner et slot fra et eventyr med de kæmpe kanoner og fantastiske udsigt. Byen Cartegena er en by fuld af historie, kunst og kultur i skøn kombination og en pragtfuld destination for alle aldre.

Hvad enten det handler om naturoplevelser som f.eks. besøg i havreservatet Cabo de Palos Islas Hormigas eller seværdigheds besøg, er der mange muligheder i Spaniens syvende største by Murcia. Her bør man ikke snyde sig selv for at se nærmere på Det romerske teaters museum, det gamle kasino og selvfølgelig katedralen Iglesia Catedral de Santa Maria en Murcia.

Kysten er kendt for sine kursteder og mudderbade. Mudderet fra lagunen anvendes i terapeutiske behandlinger, da det grundet sin sammensætning er ideelt til at absorbere giftstoffer, ligesom de naturlige mineraler i kilderne bruges i et utallige helings processer. Der er her rig mulighed for afslapning, selvforkælelse og solbadning.
 
De spanske mesterskaber for kajakroning finder hvert år sted her og man kan øve sig på alle former for vandsport, såsom vindsurfing, sejlads, vandski og dykning. Et sandt paradis for vandhunde.
Travelmarket Interactive
EmediateAd