Costa Blanca 


Mange af vores gæster har i længere tid forespurgt på rejser til Costa Blanca - vi har fået nogle gode aftaler dernede og kan derfor nu også tilbyde ugerejser til denne eftertragtede del af Spanien. (Spørg gerne efter andre hoteller.)
 
Der flyves direkte fra Kastrup, Billund eller Aalborg til Alicante. Der er mulighed for at bo i Benidorm og som noget nyt nu også i Calpe. Der er ca. 35 minutters transporttid til Benidorm og transporten er altid inkluderet i vores priser.
 
Costa Blanca hedder kysten der er ca. 200 km lang og beliggende omtrent midt på den spanske østkyst. Costa Blanca er kendt for byerne Alicante og især Benidorm, hvor vores hoteller og lejligheder ligger. Strækningen er kendt for sine over 300 solskinsdage om året, samt de mange flotte hvide strande med det azurblå hav.
 
Det er ikke kun det gode vejr som trækker os Nordeuropæere til denne fantastiske kyst. Kyststrækningen byder på storbyliv, shopping, masser af underholdning, kulturelle oplevelser, lækker mad og så finder man et stort udvalg af golfbaner i området og mange former for vandsport. En kyststrækning der har noget for enhver smag.
 
Hotel Gran Bali
       
Europas højeste hotel - nær stranden

AR Galetamar
     
Et stenkast fra stranden
Terralta Aparthotel
     
Hotel i rolige omgivelser, kun 1 km fra Benidorms centrum.
Travelmarket Interactive
EmediateAd