Calella 


Calella er ligner en typisk badeby med strand og promenade, men det er en by der rummer så meget mere end det. Der er noget magisk over Calella med sine hvide huse, smalle gader, smukke bugter og flotte træbåde på stranden.

Port Bo er havekvarteret i Calella. Man vil nyde at fare vild i de små snoede gader med de mange smukke hvide huse. Området og labyrinten er erklæret kulturarv af national betydning. Et af højdepunkterne i Port Bo er "Las Vueltas", en serie af buede hvælvinger der dækker strandpromenaden. Før i tiden var det hjemsted for sejlere der skulle reparere deres både, nu er det hjemsted for restaunater med skønne tarrasser og en fantastisk gastronomi.

Syd for Calella finder I et imponerende palads som blev bygget i 1927 af en russisk oberst og hans kone. Byggeriet blev færdigt i 1974. Den botaniske have  er en vidunderlig oplevelse. Et fantastisk udvalg af træer, planter og blomster fra hele verden venter på jer, op på toppen af kransekage en panoramaudsigt over kysten.

Området byder på skønne vandreture, en smuk gammel bydel, museum, kunstgalleri og meget mere. Man kommer ikke til at kede sig i Calella. Skulle man have behov for mere storby, så kører toget direkte til Barcelona centrum på ca. 1 time.
 
H-Top Calella Palace & Spa
       
Hotel tæt på strand og centrum

Travelmarket Interactive
EmediateAd