Costa Barcelona 


Costa Barcelona er navnet på den fantastiske kyststrækningen i det nordøstlige Spanien. En strækning med nogle af Europas flotteste strande og en uimodståelig natur. Restauranter er der massere af og de byder på Gazpacho, tapas, paella m.m. som vi kender det fra det sydligere Spanien. 

Vil man gerne ud at opleve lidt og er man særligt interesseret i Barcelona, så er Costa Barcelona et fortrinligt valg til en langtidsrejse. Langs kyststrækningen finder man massere små charmerende landsbyer samt  en lang række turistbyer og nogle med et noget mere livligt natteliv end andre. Der er en lang række af nationalparker og flot natur at udforske. Derudover kan vi anbefale en tur til Figueres, Salvador Dalís fødeby. Barcelona er bestemt et besøg værd, da den rummer en fantastisk historie. Læs evt. programmet for vores kulturrejse til Andorra & Barcelona, for at læse mere om Barcelona.

Costa Barcelona er også for golfelskere. Der ligger nogle fantastiske golfbaner og området. Det er golfbaner af højstandard og klart et must at prøve, hvis man er vild med golf.
Travelmarket Interactive
EmediateAd