Las Piramides 

Charmerende hotel, beliggende ud til strandpromenaden.
Las Piramides ligger med direkte udsigt til den flotte strandpromenade i Fuengirola. Fra hotellet er der blot 500 meter til centrum og dermed let adgang til den brede vifte af tilbud som Fuengirola har at byde på. Hotellet består af 2 bygninger og har derudover en have med flot udsigt. Hotellet er meget efterspurgt, særligt af det ældre publikum. Ønsker man at bruge meget af sin tid på hotellet er der rig mulighed for dette, da hotellet har et bredt udvalg af aktiviteter og faciliteter.

Værelser: Hotellet består af 320 værelser som fordeler sig over 2 bygninger på hver 10 etager. Alle værelser har aircondition/varme, minibar, tv, telefon, safetybox (mod betaling) og badeværelse med hårtørrer. Derudover har alle værelser balkon/terrasse.Mulighed for wifi på værelset.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, butik, spa & jacuzzi (mod betaling), swimmingpool, overdækket og opvarmet swimmingpool, bar, 2 restauranter, cafe, udlejning af cykler, biludlejning, tv-rum, fitness (mod betaling), bordtennis og tennis (mod betaling). Derudover er der mod betaling mulighed for parkering, samt trådløst internet.

OBS: Hotellet lukker ned for renovering d. 01. november 2018. Der er ingen dato for hvornår hotellet åbner op, men det forventes ikke at blive før maj 2019. Gode alternativer til Las Piramides er Hotel El Puerto eller Hotel Las Palmeras.

Centrum: 700 meter
Strand: 50 meter
Pool: ja
Opvarmet pool: ja
Balkon/terrasse: ja
Restaurant: ja
Bar: ja
Hund tilladt: nej
Internet: ja

Turen inkluderer:
* Fly Malaga direkte t/r
* 1 x dbl. værelse
* Morgenmad
* Aftensmad
* Transport t/r

* Enkeltværelsestillæg kr. 4500,-
* Opgradering til Junior suite + 4.000,- kr. pr. person


Afrejsedatoer:

København:
17/09-2018  -  28 nætter  -  Pris kr. 12.998,-  Bestil


Ønskes der afrejse på andre datoer eller i kortere eller længere perioder, så skriv til hjerting@hjertingrejser.dk
 

Hotel information

C/ Miguel Marquez, 43
Travelmarket Interactive
EmediateAd