Hotel Puerto Juan 

Charmerende hotel ved stranden & store suiter.
Hotel Puerto Juan er et charmerende 4 stjernet hotel i Águilas. Her er en hjemlig atmosfære og en helt særlig ro. Omgivelserne er fantastiske med udsigt til havet og den lille marina overfor hotellet. Hotel Puerto Juan har en stor terrasse, hvor man nyder sit udeliv i dejlige havemøbler. Herudover er hotellets poolområde super charmerende og omringet af dadeltræer og skønne blomster. Hotel Puerto Juan byder på gode facilteter og en service i top. Indenfor 1 km. finder man en håndfuld restauranter og supermarked. Går man 2 km. er man i centrum af byen og på det hyggelige torv Plaza Epana, hvor man finder små hyggelige cafeer og hvor de lokale mødes. 2 min. gang fra hotellet ligger den store og flotte sandstrand, der indbyder til timer i en strandstol med en bog i hånden. Dette hotel er for dem, der søger roen og det lokale liv. Det er for dem der ikke søger en masse underholdning, men som kan underholde sig selv og som gerne vil være aktive. Hotel Puerto Juan er desuden godt egnet for dem, der gerne vil leje bil og tage på opdagelse i området.

Værelser: Opholdet på Puerto Juan er i suite m. separat soveværelse og 2 badeværelser. Suiten er stor og med masser af plads. Her er dejlig stue med fjernsyn, sofa, lænestol og sofabord. Heruodver har man køkken med stort køleskab m. frys, el-kedel og vask, bestik, glas og tallerkener (Der er flere køkkenfaciliteter i suiten, der desværre ikke kan benyttes, da disse ikke er tilsluttet endeligt - f.eks. kogeplader m.m). Herudover har suiterne dejligt soveværelse samt 2 badeværelser, hvor det ene er med badekar og det andet med brusebad. Der er fjernsyn, aircondition / varme, safetybox og hårtører i alle suiterne. Der er ingen balkon eller terrasse, men der er masser af vinduer og disse kan åbnes til siden. Det betyder, at man kan få masser af lys, luft og sol ind i suiten.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, restaurant, bar og swimminpools. Der er stort spaområde, hvor man kan tilkøbe adgang eller betale for diverse behandlinger. Ønsker man billeje, er hotellet gerne behjælpelige med dette.

Centrum: 2000 meter
Strand: 200 meter
Pool: ja (udendørs pool er kun åben i højsæson - ca. maj til oktober)
Opvarmet pool: ja (indendørs)
Balkon/terrasse: Nej
Restaurant: ja
Bar: ja
Hund tilladt: nej
Internet: ja - gratis wifi.

Turen til dette hotel inkluderer:
* Fly direkte t/r Alicante
* 1 x Suite m. separat soveværelse
* Morgenmad
* Aftensmad inkl. vand og vin
* Transport t/r hotellet

* Tilkøb af frokost m. vand og vin + kr. 600.- per person
* Enkeltværelsestillæg + kr. 3500.-
  (v. 1 person er opholdet i dbl. værelse)


Afrejsedatoer:

København:
15/01-2020  -  20 nætter  -  Pris kr. 9.998,-  Bestil
05/02-2020  -  20 nætter  -  Pris kr. 9.998,-  Bestil
26/02-2020  -  20 nætter  -  Pris kr. 9.998,-  Bestil


Ønskes der afrejse på andre datoer eller i kortere eller længere perioder, så skriv til hjerting@hjertingrejser.dk
 

Hotel information

Av. del Puerto Deportivo, 1, 30880 Águilas, Murcia
Travelmarket Interactive
EmediateAd