El Ranchito 

Nyrenoveret 2019 - 2 soveværelser - KUN FOR VOKSNE
Lej denne skønne villa i Torremolinos. Villaen har 2 soveværelser og plads til op til 5 personer. Denne villa udlejes KUN til voksne. Her er en skøn lille have med palmer, solvogne, spiseplads og egen lille pool, hvor man på varme dage kan blive nedkølet. Der er desuden en lille tagterrasse, hvor man har skøn udsigt samt masser af mulighed for sol. Lej denne villa i Torremolinos og få en skøn ferie ved Costa del Sol. Alt er nyt og værten for villaen, bor i området. Skulle der opstå spørgsmål er værten altid behjælpelig og indenfor rækkevidde. Der er mulighed for indkøb knap 10 min. gang fra huset.

Indhold og faciliteter:
Villaen består af 2 soveværelser, stue, køkken, spiseplads samt badeværelse.

Soveværelse 1 består af 1 seng (150 x 190) og herudover er der skabsplads samt fjernsyn.

Soveværelse 2 består af 2 enkeltsenge (90 x 190) samt skabsplads.

Stue består af sovesofa (med mulighed for opredning) samt tv (med mange kanaler) og ligger i åben forbindelse med køkkenet.

Køkkenet består af køleskab, fryser, kogeplader, miniovn, nespressomaskine, El-kedel og diverse køkkengrej samt service. Der er desuden opvaskemaskine samt vaskemaskine i køkkenet. I forbindelse med køkkenet er der spiseplads.

Badeværelset er med brusebad og har desuden hårtørrer.

Herudover byder denne villa på skønne udearealer og unik tagterrasse. Udendørs finder man overdækket terrasse med spiseplads, grill, flere små hyggekroge, skøn tagterrasse, hyggelig have med palmer, lille pool, udendørs bruser samt liggevogne.

Centrum: 1300 meter
Strand: 1400 meter
Pool: ja
Opvarmet pool: nej
Balkon/terrasse: ja
Restaurant: nej
Bar: nej
Hund tilladt: nej
Wifi: Ja - gratis

 Turen inkluderer:
* Fly  Malaga direkte t/r
* 1 x villa m. 2 soveværelser
* Transport t/r hotellet

Skriv til hjerting@hjertingrejser.dk - Oplys hvornår i vil rejse, hvor mange i vil rejse og hvor længe i ønsker rejse. Herefter fremsender vi uforpligtende tilbud.
 

Hotel information

C/ Rio Alcanadre, 4 · 29620 - Torremolinos
Travelmarket Interactive
EmediateAd