Playas de Torrevieja 

Rummelige værelser med havudsigt
Hotel Playas de Torrevieja ligger i udkanten af Torrevieja. Playas de Torrevieja er et hyggeligt hotel med et dejligt poolområde med liggestole og parasoller. Playas de Torrevieja roses blandt andet for deres venlige personale, rengøringen og de rummelige værelser. Playas de Torrevieja er et cykelvenligt hotel, de tilbyder blandt andet opbevaring, vaske- og reparationsmulig-heder samt udlejning. Der er barer og restauranter i gåafstand fra Playas de Torrevieja. Et dejligt hotel med en god beliggenhed både til stranden og et godt udgangspunkt for at udforske Torrevieja og Costa Blanca i. Torrevieja ligger cirka 50 kilometer syd for Alicante. Torrevieja byder på masser af natur og fine strande. Husk blandt andet at besøge Torre del Moro, det historiske bygningsværk, der blev brugt til at forsvare området fra piratangreb i 14. hundrede-tallet. Prøv eventuelt at bade i den pink saltsø i Salinas de Torrevieja, søen siges at have helbredende egenskaber mod blandt andet hud- og ledsygdomme. Der er gode vandre- og cykleruter i området blandt andet til La Manta området.

Værelser: Hotellet har 186 værelse fordelt på 10 etager. Værelserne er rummelige og indrettet i klassisk stil i beige og rødbrune farve, indeholdende seng, sofa, sofabord, skrivebord, tv, telefon, aircondition/varme og minibar. Badeværelse med hårtørrer. Alle værelser har balkon med udsigt til havet og poolen. Der er gratis wi-fi. Mulighed for safety-boks. Ønsker man mere plads under opholdet, så kan der opgraderes til større værelsestyper.

Faciliteter: 24-timers reception, elevator, restaurant, bar, swimmingpool, cykelopbevaring. Der er mulighed for fitness og cykeludlejning.

Centrum: 5.000 meter
Strand: 250 meter
Pool: Ja
Opvarmet pool: Nej
Balkon/terrasse: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Hund tilladt: Nej
Internet: Ja, gratis wi-fi

Turen inkluderer:
* Fly Alicante direkte t/r
* 1 x dbl. værelse m. havudsigt
* Morgenmad
* Aftensmad
* Transport t/r hotellet

* Enkeltværelses - Spørg for pris
* Opgrader til større værelse - Spørg for pris


Afrejsedatoer:

Billund:
02/10-2021  -  28 nætter  -  Pris kr. 11.998,-  Bestil
09/10-2021  -  21 nætter  -  Pris kr. 9.998,-  Bestil

København:
05/10-2021  -  21 nætter  -  Pris kr. 9.998,-  Bestil


Ønskes der afrejse på andre datoer eller i kortere eller længere perioder, så skriv til hjerting@hjertingrejser.dk
 

Hotel information

C/ del Cabo, s/n 03188 Torrevieja
(+34) 966 921 711
Travelmarket Interactive
EmediateAd