Hotel Traiña 

Charmerende hotel tæt på enestående natur.
Hotel Traina ligger i naturskønne San Pedro del Pinatar og er skønt beliggende midt i byen og med alt indenfor gåafstand. Fra Traina er der f.eks. knap 10 min til stranden ved Mar Menor Søen, hvor man også finder promenaden m. restauranter og indkøbsmuligheder. Går man yderligere et par minutter, så kommer man til byens lille marina. Ønsker man at tage et mudderbad, så er der blot 15 min. gang til mudderbadene, der er ganske gratis og et flot område med udsigt til alle saltvandsbassinerne. Hotel Traina er fantastisk udgangspunkt for dem der vil cykle rundt i området. Hotellet er gerne behjælpelige, hvis man ønsker at leje cykler.

Værelser: Hotel Traina bestar af 78 værelser, fordelt på 4 etager. Hos Traina er ingen værelser ens og der er lagt vægt på farverne, det traditionelle og hyggen. Alle værelser har soveplads, minibar, skrivebord, aircondition, tv, telefon og badeværelse m. hårtører. Alle værelser er desuden med balkon / terrasse. Der er gratis wifi på alle værelser.

Faciliteter: 24-timers reception, elevator, restaurant, bar, swimmingpool, rygeområde, bagageopbevaring, gratis wifi. Der er mulighed for massage, vaskeriservice, parkering, bil- og cykeludlejning.

Centrum: 700 meter
Strand: 700 meter - V. Mar Menor søen
Pool: ja - når det er sæson
Opvarmet pool: nej
Balkon/terrasse: ja
Restaurant: ja
Bar: ja
Hund tilladt: nej
Internet: ja – gratis wifi

 Turen inkluderer:
* Fly Alicante direkte t/r
* 1 x dbl. værelse
* Morgenmad
* Aftensmad inkl. vand og vin
* Transport t/r hotellet

* Enkeltværelsestillæg - Spørg for pris
 

Hotel information

Avenida Romería de la Virgen, 84 (Lo Pagan) San Pedro del Pinata
(+34) 968 335 022
Travelmarket Interactive
EmediateAd