Aparthotel Bahia 

Lejlighedshotel inkl. mad tæt på enestående natur.
Aparthotel Bahia er et hyggeligt og mindre lejlighedshotel med gode lejligheder. Aparthotel Bahia ligger i naturskønne San Pedro del Pinatar og er skønt beliggende midt i byen og med alt indenfor gåafstand. Fra Apt. Bahia er der f.eks. knap 10 min til stranden ved Mar Menor Søen, hvor man også finder promenaden m. restauranter og indkøbsmuligheder. Går man yderligere et par minutter, så kommer man til byens lille marina. Ønsker man at tage et mudderbad, så er der blot 15 min. gang til mudderbadene, der er ganske gratis og et flot område med udsigt til alle saltvandsbassinerne. Aparthotel Bahia er fantastisk udgangspunkt for dem der vil cykle rundt i området. Hotellet er gerne behjælpelige, hvis man ønsker at leje cykler.
 
Værelser:  Aparthotel Bahia består af lejligheder fordelt på 5 etager. Opholdet er i 1 værelses lejlighed, der er hyggeligt indrettet. Alle lejligheder har opholdsplads, soveplads (sovesofa i nogle lejligheder) og køkken ud i et. Køkkenet har kogeplader, køleskab m. frys, mikroovn og diverse service. Herudover er der tv, telefon og badeværelse m. hårtører. Alle lejligheder har møbleret terrasse / balkon (disse kan varierer i størrelse). Der er gratis Wifi i alle lejligheder.
 
Faciliteter: 24-timers reception, cafe, tagterrasse og gratis wifi. Herudover kan alle gæster benytte faciliteterne på søsterhotellet - Hotel Traina, der er nabo til Aparthotel Bahia og byder på swimmingpool m.m.
 
OBS: Halvpensionen indtages i restauranten på Hotel Traina.

Centrum: 700 meter
Strand:  700 meter - V. Mar Menor søen
Pool: Ja (på Hotel Traina når det er sæson)
Indendørs pool: Nej
Opvarmet pool: Nej
Balkon/terrasse: Ja
Restaurant: Ja (cafe)
Bar: Ja
Hund tilladt: Nej
Internet: Ja, gratis wi-fi
 
Turen inkluderer:
* Fly Alicante direkte t/r
* 1 x 1 værelses lejlighed
* Morgenmad
* Aftensmad inkl. vand og vin
* Transport t/r hotellet
 
* Enkeltværelse - spørg for pris
 

Hotel information

Calle Mar Adriático, 4 San Pedro del Pinatar, 30740 Murcia
+34 968 17 83 86
Travelmarket Interactive
EmediateAd