Terralta Aparthotel 

Hotel i rolige omgivelser, kun 1 km fra Benidorms centrum.
Terralta Apartment i Benidorm tilbyder en perfekt kombination mellem hotel og lejlighedskompleks. Nyd et hotels servicefaciliteter samtidigt med man er privat i sin egen lejlighed.
Der er et stort pool område. Om vinteren kan man nyde godt af den opvarmede pool. Der er et mini-market, hvor der kan købes det mest nødvendige. Der er mulighed for offentligt transport 900 meter fra hotellet. Der går bus 1 gang i timen til centrum.
 
Værelser: Hotellet har 160 lejligheder. Alle er komfortabelt indrettet. Lejligheder(45m2) har alle et fuld udstyret køkken med bl.a. mikroovn og køleskab. Derudover har alle lejlighederne stue med siddeplads, 2 sofaer, tv, radio, telefon, aircondition, safetybox (mod betaling), Wi-Fi (mod betaling). Badeværelse med badekar, brus og hårtørrer. I cirka halvdelen af lejlighederne er der kun brusebad. Alle lejlighederne har balkon.

Faciliteter: Buffet-restaurant, cafe, mini-market, vaskeriservice, swimmingpool, overdækket opvarmet pool om vinteren, mulighed for cykeludlejning, gratis parkering. Udskiftning af sengelinned, håndklæder samt rengøring hver 3. dag.
 
Centrum: 1 km
Strand: 1 km (Poniente stranden)
Pool: Ja
Opvarmet pool: Ja, overdækket om vinteren
Balkon/terrasse: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Hund tilladt: Nej
Internet: Ja, mod betaling i lejlighederne
 
Turen inkluderer:
* Fly Alicante direkte t/r
* 1 x 2 værelses lejlighed
* Morgenmad
* Aftensmad
* Transport t/r hotellet

Enkeltværelsestillæg: Spørg for pris


 

Hotel information

Avda. Nicaragua 44, 03502 – Benidorm, Spain
+34 966 81 35 16
Travelmarket Interactive
EmediateAd