Singlerejse 60+ - Costa Barcelona 

Singlerejse 60+ - Costa Barcelona m. udflugter.
Her er en helt ny tur - lavet KUN FOR SINGLER. Vores kunder er typisk 60 + og søger andre singler at dele deres rejseoplevelser med.

Den 04. oktober: Blue Sea Montevista Hawai
På denne tur bor man på Blue Sea Montevista Hawai***. Hotellet er et dejligt 3 stjernet hotel med smilende personale og et hyggeligt poolområde. Fra hotellet er der ca. 10 min. gang til stranden, butikker, shopping samt den gamle bydel.

Opholdet er i et Singleværelse. Værelset har aircondition / varme, tv, wifi (mod betaling) samt badeværelse m. hårtørrer. Værelset er desuden med balkon.

I forbindelse med opholdet vil der være 3 udflugter.

Udflugt nr. 1: Lloret de Mar m. dansk guide
Vi går en orienterede gåtur med guiden i hotellets nærområde. I vil få en introduktion til byen og ser nærmeste apotek, hæveautomat, supermarked, togstation og lign.

Udflugt nr 2: Girona Og Tossa de Mar inkl. frokost
Vi kører en smule ind i landet og kommer op til Girona, også kendt som de 1000 belejringers by. Her går vi en lille tur hennem byen hvor vi udefra ser San Feliu kirken, katedralen og Ramblaen. Det er muligt på egen hånd at komme ind i både kirke og katedral. Efter et par timer i Girona kører vi til en lille landsby, hvor vi skal indtage frokost med vin og vand, på en gammel masia (landejendom). Efter frokosten kører vi ud til kysten, for at besøge den idylliske by Tossa del Mar. Her går vi en tur ned gennem byen og for dem der er godt gående en tur op i den gamle bydel, Villa Vella. Sidst på eftermiddagen kommer vi tilbage til hotellet.

Udflugt nr 3: Barcelona sightseeing
Vi kører ind til Kataloniens hovedstad, forbi Jeans Nouvels opsigtsvækkende vand tårn og vort første stop bliver ved Sagrada Familia, Gaudi´s ufuldendte kirke. Dette stop er blot et fotostop, men man kan nemt tage toget ind, for at se kirken, husk at bestille billetter. Derefter kører vi forbi 2 andre af Gaudi´s huse på vores vej til Pl. Espanya. Vi holder et stop ved den imponerende nationalplads, bygget til verdensudstillingen i 1929, hvor vi har en flot udsigt over Barcelona by. Derefter kører vi forbi Calatravas tårn og forskellige OL stadions, alle fra 1992. Vi kører derefter ned i centrum, hvor vi går en lille tur rundt i det Gotiske kvarter, for at se katedralen, rådhuset, den katalanske regeringsbygning, Ramblaen og Boqueria markedet. Herefter er der tid på egen hånd, lidt tid til at spise samt tid til at udforske byen lidt.

Turen inkluderer:
* Fly direkte Barcelona t/r
* 7 nætter 3 stjernet hotel
* 1 x Singleværelse
* Morgenmad
* Aftensmad inkl. vand og vin
* 1 x frokost inkl. vand og vin
* Udflugter i henhold til ovenstående m. dansk guide
* Transport til og fra lufthavnen

Pris v. 1 person kr. 6.998.-


Afrejsedatoer:

Billund:
04/10-2019  -  7 nætter  -  Pris kr. 6.998,-  Bestil

København:
04/10-2019  -  7 nætter  -  Pris kr. 6.998,-  Bestil


Ønskes der afrejse på andre datoer eller i kortere eller længere perioder, så skriv til hjerting@hjertingrejser.dk
 

Hotel information

Avinguda de la Roca Grossa, 5, 17310 Lloret de Mar
Travelmarket Interactive
EmediateAd