Apt. Tesy 

Rummelige lejligheder tæt på Mar Menor saltsøen
Apt. Tesy er et familiedrevet lejlighedshotel med venligt og hjælpsomt personale. Apt. Tesy ligger med imponerende udsigt ud til middelhavet, den flotte sandstrand og tæt på Mar Menor saltsøen. Apt. Tesy´s lejligheder er rummelige og smagfuldt indrettede.
Tæt på Apt. Tesy findes der et lille udvalg af restauranter og et supermarked. Af attraktioner i området kan nævnes fyrtårnet Cabo de Palos og fiskerbyerne af samme navn som er kendt sine berømte fiskerestauranter og gademarked. Naturparken "Calblanque" er også et besøg værd. Hvis man har lyst til golf ligger La Manga Clubwest golfclub ca. 11 km fra hotellet.

Værelser: Tesy har 100 lejligheder fordelt i 6 blokke i 3. etager. Lejlighederne er funktionelt indrettede, og har alle køkkenniche med køleskab, ovn, kogeplader, microovn og service. Herudover er der spiseplads samt stue med sovesofa, sofabord samt tv. Der er er desuden badeværelse samt seperat soveværelse. Alle lejligheder er med møbleret balkon/terrasse og alle har grati wifi.

Faciliteter: Reception, bar, swimmingpool, supermarked. Der er mulighed for vaskeriservice, frisør og parkering. Der er gratis wifi på hotellet.
 
Centrum: 800 meter lokalt centrum
Strand: 200 meter
Pool: ja
Opvarmet pool: nej
Balkon/terrasse: ja
Restaurant: nej
Bar: ja
Hund tilladt: ja
Internet: ja – gratis wifi

Turen inkluderer:
* Fly direkte t/r Alicante
* 1 x 2 værelses lejlighed
* Transport t/r hotellet

* Enkeltværelsestillæg - spørg
 

Hotel information

30380 La Manga del Mar Menor- Cartagena (Murcia) España
34 968 56 40 61
Travelmarket Interactive
EmediateAd