Select Marina Park 

Højt beliggende hotel med en fantastisk udsigt udover Middelhavet.
Select Marina Park ligger nær Mijas Costa, i udkanten af Fuengirola. På grund af den traditionelle spanske byggestil er det næsten som om, at man holder ferie i en af de berømte hvide landsbyer. Select Marina Park har masser af små, charmerende afkroge, velplejede grønne områder, smalle gader og gode faciliteter. Hotellet breder sig over et stort område, med masser af lejligheder og masser af plads med blomstrende charme. Der er ca. 300 meter til stranden. Fra stranden er det muligt at gå hele vejen langs med vandet ind til centrum af Fuengirola, men man kan også tage den lokale bus.

Værelser: Select Marina Park består af lejligheder fordelt flere bygninger. Opholdet er i 2. værelses lejlighed med separat soveværelse. Der er køkkenniche med blandt andet mikroovn og køleskab. Der er desuden tv, telefon, aircondition, stue m. sovesofa, spiseplads, safetybox (mod betaling) og badeværelse med hårtørrer. Der er gratis wifi i alle lejligheder.

Faciliteter: 24 timers reception, swimmingpools, restauranter, barer, café, jacuzzi og spillerum. Der er desuden mulighed for sauna, billard, bordtennis, tennis, fitness og minigolf. Der gratis wifi på hele hotellet.
 
Centrum: 2800 meter (Fuengirola centrum)
Strand: 290 meter
Opvarmet pool: Ja
Pool: Ja
Balkon/terrasse: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Hund tilladt: Nej
Internet: Ja, gratis Wi-fi.

Turen inkluderer:
* Fly direkte t/r
* 1 x 2 værelses lejlighed
* Transport t/r hotellet

* Enkeltværelsestillæg - spørg for pris.
 

Hotel information

Urbanización Marina del Sol, 271, 29649 Las Lagunas de Mijas, Málaga, Spanien
+34 952 66 98 27
Travelmarket Interactive
EmediateAd