Caleta Garden 

Centralt og populært inkl. All Inklusive
Caleta Garden er et meget efterspurgt lejlighedshotel i Caleta de Fuste. Lejlighederne har alt hvad man behøver og samtidigt er opholdet med All Inklusive. Caleta Garden byder på gode faciliteter, men vigtigst af alt så er beliggenheden i top. Fra Caleta Garden er der 10 min. gang til centrum, stranden og den lille hyggelig havn. Vi har mange kunder der vender tilbage til Caleta Garden, hvilket de gør grundet beliggenheden og den fantastiske pris.

Værelser: Caleta Garden består lejligheder. Opholdet er i 1 værelses lejlighed på ca. 30 m2. Lejlighederne har køkkenniche, opholdsplads, soveplads og badeværelse. Alle lejlighederne har møbleret terrasse. Der kan tilkøbes poolview. Der kan desuden opgraderes til 2 værelses lejlighed m. separat soveværelse.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, restaurant, swimmingpool, poolbar, snackbar og bar. Der er desuden mulighed for jacuzzi, dart, tennis og billiard. Gratis wifi på fællesarealer. Hotellet har vaskerum, hvor man selv kan vaske tøj mod betaling.

Centrum: I centrum
Strand: 400 m
Pool: ja
Opvarmet pool: nej
Balkon/terrasse: ja
Restaurant: ja
Bar: ja
Hund tilladt: nej
Internet: ja på fællesarealer

Turen inkluderer:
* Fly Fuerteventura direkte t/r
* 1 x 1 værelses lejlighed
* All Inklusive
* Transport t/r

* Opgrader til 1 x 2 værelses lejlighed - spørg for pris
* Opgrader til poolview - spørg for pris
 

Hotel information

Avenida Juan Ramon Soto Morales, 15, 35610 Caleta de Fuste, España
+34 928 16 39 93
Travelmarket Interactive
EmediateAd