Elba Sara Beach & Golf  

Lækkert hotel nær strand & golfbaner
Elba Sara Beach & Golf Hotel er skønt beliggende direkte ud til stranden. Elba Sara Beach & golf ligger i fredelige omgivelser udenfor Caleta de Fuste. Her er masser af faciliteter og hotellets bus kører til både golfbanen og centrum af byen. Et fantastisk sted med mulighed for afslapning og nydelse eller et ophold med masser af aktiviteter. Stedet er for dem, der gerne vil betale lidt ekstra, for noget ekstra luksus. Hotellet har desuden gratis parkering nær hotellet, hvilket gør det oplagt for dem der ønsker billeje under opholdet.

Værelser: Værelserne på Elba Sara Beach & Golf er knap 40 m2. Alle værelserne har soveplads, siddeplads, kaffe- thefaciliteter, tv, telefon, aircondition, safety box (mod betaling), minibar og stort badeværelse med hårtørrer. Alle værelser har mølberet terrasse og alle er med havudsigt. Her er gratis wifi.

Facilliteter: 24 timers reception, elevator, swimmingpool, opvarmet swimmingpool, jacuzzi, restaurant, bar, poolbar og fitness. Herudover er der muliged for massage, minigolf, tennis, dart, bordtennis, billard, samt leje af cykler. Der er gratis wifi på hele hotellet.

Centrum: 1,5 km
Strand: 100 meter
Swimmingpool: ja
Opvarmet Pool: Ja
Balkon/terrasse: Ja
Restaurant: Ja
Bar/poolbar: Ja
WIFI: Ja
Kæledyr: Ikke tilladt

Turen inkluderer:
* Fly direkte Fuerteventura t/r
* 1 x dbl. værelse med havudsigt
* Morgenmad
* Aftensmad
* Transport t/r hotel.

* Enkeltværelsestillæg: spørg efter pris.
 

Hotel information

Av. de las Marismas, 35610 Antigua, Las Palmas, Spanien
+34 928 16 00 20
Travelmarket Interactive
EmediateAd