Rejseprogram 

Læs programmet her
Sevilla,Cordoba & Granada m. Alhambra

1. dag - Ankomst
Ankomst til Malaga lufthavn og transport til hotellet.

2. dag - Sevilla
Ingen tvivl om at denne skønne by vil gøre et stort indtryk. Byen er særligt kendt for Flamenco, tyrefægtning, flotte bygningsværker og smukke farver. På første del af turen vil vi på vores sightseeing blandt andet se Plaza Espana, Maria Louisa parken m.m. Herefter skal vi opleve den gamle bydel til fods. En lokal guide vil tage os til den smukke Katedral, der er verdens største gotiske katedral. Efter vores tur i Katedralen er der tid på egen hånd.
 
3. dag - Mijas m. vinsmagning og Tapas
Turen går til den charmerende bjergby Mijas.
Her besøger vi vinmuseet i Mijas, der tilbyder et udvalg af spansk vin i høj kvalitet inkl. tapas.
Vi vil nyde en smagning og få et indblik i vinenes historie, den spanske kultur og historien omkring tapas.
Herefter tager vi på en spændende tur i de charmerende gader i Mijas, med den eventyrlige atmosfære, der er rundt omkring i den hyggelige by i bjergene.

4. dag – Cordoba
På turen til Cordoba kører vi gennem smukke landskaber som guiden vil fortælle lidt om undervejs. Ved ankomst til Cordoba vil vi blive mødt af den lokale guide, der guider os gennem Cordobas historiske centrum. Guiden vil præsentere os for hyggelige torve, smukke gader, blomstrende patioer, det jødiske kvarter og den romerske bro der krydser Guadalquivir. Vi vil blive guidet gennem La Mezquita, der betyder moske´ på spansk. Dette imponerende bygningværk blev bygget som en moske´, men senere besluttede man at bygge en katedral inde i moskéen. Det er overvældende at bevæge sig rundt inde i dette helt særlige bygningsværk, der også fremgår af Unescos verdensarvsliste over klodens mest bevaringsværdige lokaliteter. Inden vi forlader smukke Cordoba, er der tid på egen hånd.

5. dag - Dag på egen hånd

6. dag - Granada og Alhambra
Vores tur starter med sightseeing i Granada centrum, hvor vi gør vi et stop i det arabiske kvarter Albayzin med mulighed for, at tage nogle
fotos. Herefter tid på egen hånd. Turen går der efter til det mauriske palads Alhambra, bygget af maurerne for 700 år siden. Området er enestående og er naturligvis også optaget på Unescos verdensarvsliste. Rundvisningen er med lokal guide. OBS: Gundet særlige regler på Alhambra kan vi ikke på forhånd garantere det endelige program, samt hvilken dag samt tidspunkt besøget kommer til at ligge.

7. dag - Dag på egen hånd

8. dag - Afsked og afrejse
Transfer til Málaga lufthavn og afsked. Hasta la vista!

OBS: Rækkefølgen er tilfældigt sat op. Det endelige program modtages senest 5 dage inden afrejse.
Travelmarket Interactive
EmediateAd